به ترتیب جواب میدم !
اگه از اول میگفتی 480 به کل قضیه فرق میکرد !
اگه 4670 بندازی روی این سیستم که خوبه ولی قیمتش رو توجه کن 70 به بالاست و بستگی به بردش داره ! مثلا 4670 با برد ایسوز یه قیمت داره با برد سافایر یه قیمت دیگه ! که بهترین برد بازار همین ایسوز هست به قیمت 100 تومن و موری یک گیگ که اگه بتونی 512 گیر بیاری از 1 گیگ بهتره !
ولی پیشنهاد من با همون انبرد برای 6ماه سر کن یه خورده پولت رو بیشتر کن ! و سری 5 رو بگیر که DIRECTX 11 رو ساپورت میکنن و قیمت این کارتها الان حدود 200 تومن هست که بعد از عید میشه حدود 170-180 تومن تا اون موقع هم یه خورده پس انداز کن پولش در میاد و اصل خرید جنس هم همون حول و حوش تابستون هست که قیمتها یه خورده پایینتره نسبت به مواقع دیگه سال
اینجوری بهتره پولت رو هم دور نمیریزی فقط 3 ماه باید با این کارت گرافیک آنبرد بسازی ! وگرنه الان یه 4670 میتونی بخری که تا سال دیگه هم باید بندازیش اشغالدونی ! نهایتش هم ازت بخرن 50 بیشتر مایه نمیدن ! خود دانی !
در مورد رم کلا رمها در حالت دوال DUAL خوب جواب میدند و کاراییشون بالاتر میره حالت دوال چنل هم چیزی نیست جز وقتی که شما رمها رو زوج ببندی مثلا 4 گیگ 6 گیگ 8 گیگ !!!! ولی ویندوز XP فقط تا 3 گیگ رو میشناسه مشکل اینجاست ! که شما میتونی ویندوز 7 نصب کنی و برنامه های ویندوز XP رو در حالت XP mode اجرا کنی مثل همون حالتی که در ویندوز XP برنامه های ویندوز 98 رو اجرا میکنیم !
احتمالا میخوای توی ویندوز XP بازی کنی و میترسی که یک گیگ از رم شما رو ویندوز XP شناسایی نکنه و در واقع 4 گیگت حروم بشه ولی من به شما میگم که شما میتونی توی ویندوز 7 بازی کنی و از قابلیت XP MODE استفاده کنی و برای همیشه با ویندوزهای دهه قبل خداحافظی کنی.
بعد هم با توجه به قیمت هارد بهت میگم هاردهای 320 قیمتشون 35 تومن و 40 تومنه !! که انتخاب عاقلانه اینه که شما از خیر 10 تومن بگذری و بزاری روی همین 30-40 تومن و یه هارد با ظرفیت دو برابر بگیری مثلا همین 500 گیگ سامسونگ رو بگیری که سریعترین هارد بازار هم هستش و توی بنچمارکهای مختلف رده اول رو کسب کرده !
ضمنا شما امروز رو نگاه نکن فردا سیستم بلوریbluray میاد و همین مقدار هارد هم برایت کافی نیست
اون موقع رو میخوای چیکار کنی ؟:31: پس انتخاب عاقلانه اینه که از 10 تومن کم نکنی
در ضمن من با کلی صرفه جوی این سیستم رو معرفی کردم
بهترین مادربورد در حال حاضر هم با این چیپست همین گیگا هستش سراغ مارکهای دیگه نری بهتره . ضمنا مادربورد با چیپست 770 باید گرافیک برایش تهیه کنی چون خودش گرافیک نداره ولی این مادربورد با این قیمت و یک گرافیک اضافه خوبه
در ضمن یه مدل هم با همین چیپست هست و با همین قیمت که ساید پورت مموری داره !
ساید پورت مموری چیه ؟ یه مموری اضافی روی مادربورد نصب کردند که 128 مگ ظرفیت داره و میتونه جداگونه گرافیک رو ساپورت کنه و به اضافه این که خود گرافیکش هم 512 هست که 128 + 512 میشه و در واقع گرافیکت نزدیک یک گیگ میشه !!! که این در نوع خودش عالیه ! فقط دقت کن که این قبالیت ساید پورت رو نوشته باشه !side port memory:46:
ولی بازم با این وجود باید در 800-600 بازی کنی و تا 1024-768 هم ساپورت میکنه .... اگر هم که دوست نداری صبرکنی کارتهای رده 5000 رو بگیری که همون 4670 گزینه خوبی هستش ولی خریدش الان فکر نکنم عاقلانه باشه دقت کن همین 4670 با رم DDR3 به بالا باشه
سئوالی بود در خدمتم