بيشتر اين فيلمها برا من دانلود نميشه. :blink:
Printable View
بيشتر اين فيلمها برا من دانلود نميشه. :blink:
مال من که هیچکدومشون دانلود نمیشه :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:نقل قول:
نوشته شده توسط MrSobhani
من اوليشو دانلود كردم يه مرد چاق بود كه دست كرد تو دماغش بعد كرد تو دهنش به نظرم جالب نبود بقيشم بعدا دانلود ميكنم
هر كدوم كه دانلود كردم ميگم واسه بچه ها كه چي بود
اگه توی کامپیوتر دوست دارید این فیلمها رو ببینید باید برنامه Real Player رو نصب کنید و اون رو از روی اینترنت آپدیت کنید .
نرم افزار مخصوص دیدن اینه quick time هست اینجا میتونید دانلودش کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا رو هم مانند دانلود کردن ازrapidshare باید خوده مورورگر شما دانلودشون کندنقل قول:
نوشته شده توسط demoblog
ممنون از فیلم ها عالی بودن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه برنامه تو همین فروم دیدم که با نصب کردنش میشد 3gp رو تو مدیا پلیر دید
کسی لینکشو داره؟
اصلا نياز به هيچ نرم افزاري نيست با خود media player هم میشه دید ابتدا روی صفحه مدیا پلیر کلیک راست می کنید و سپس open بعد به مسیر فایلتون می رید و در قسمت all files, filetype را انتخاب می کنید و سپس فایل خود را انتخاب و باز می کنید . پس از آن با یک پیغام مواجه می شوید که باید yes را بزنید . بعد فیلم به راحتی پخش می شود .
توجه : 1) من این کار را با win xp media center انجام می دهم ودر دیگر ورژن ها امتحان نکردم .
2) برای دیدن فیلم ها حتما از اینترنت دیسکانکت باشید.موفق باشید/
آقا چرا اينقدر دعوا ميكنيد با نرم افزار کوییک تایم میتوان فالهای ای ام آر 3جی پی ام ام اف مید و .... را اجرا کرد
:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
من دارم می رم مسافرت اومدم باز هم میزارم اینجا بیاید هنوز یه 50 60 تا دیگه منده
:laughing: :laughing: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :rolleye: :rolleye: