دوست عزیز شما اگه بگید توی کدام شهر زندگی میکنید ، من دلیلش رو به شما میگم . آخه از من هم یک مدتینقل قول:
اینجوری بود .
اگه دوست نداری کسی شهر محل سکونت شما رو بفهمه با پیغام خصوصی بهم بگو :5:
Printable View
دوست عزیز شما اگه بگید توی کدام شهر زندگی میکنید ، من دلیلش رو به شما میگم . آخه از من هم یک مدتینقل قول:
اینجوری بود .
اگه دوست نداری کسی شهر محل سکونت شما رو بفهمه با پیغام خصوصی بهم بگو :5:
حتما کرج هستند ایشون و پوستر رو روی دیوار نمایندگی آسیاتک به نام آریاتک دیدند.نقل قول:
از کجا اینقدر مطمئنی؟نقل قول:
خیلیها بجز من این موضوع رو دیدن حتی اونایی که مستقیم از خود آسیا تک گرفتن .
اینم تست من با 512 آسیاتک که گاهی رو آسیاتک هست گاهی رو آرین رسانه بورکینافاسو!:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
QUOTE=dark-alex;4602945]دوست عزیز شما اگه بگید توی کدام شهر زندگی میکنید ، من دلیلش رو به شما میگم . آخه از من هم یک مدتی
اینجوری بود .
اگه دوست نداری کسی شهر محل سکونت شما رو بفهمه با پیغام خصوصی بهم بگو :5:[/QUOTE]
نقل قول:
درسته من کرج هستم . اما از آریاتک نگرفتم . از پارسه گرفتم . یکی هم میشناسم که از دنیا نت گرفته بود و همین داستانو داشت . اینم لینکش و نقل قولش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
درسته من کرج هستم . اما از آریاتک نگرفتم . از پارسه گرفتم .
یک سوال دیگه هم داشتم ، این نمایندگی که شما ازش اینترنت گرفتی ، آیا اینترنت دیال آپ هم میفروشه( منظورم
کارت اینترنت و از این جور چیزهاست ؟ )
خوب اینم از مال خودم که ساعت 1:45 دقیقه شب گرفتم ، صبحها من روی خط آسیاتک هستم ، ولی شبها خط رو میندازن روی آرین
رسانه پارس ، این آسیاتک مشکوک میزنه ، والا نمیدونم علتش چیه که اینکارو میکنه ، سرعت خط آرین رسانه پارس در مقایسه با
آسیاتک خیلی کمه . فکر کنم برای کم کردن هزینه هاشون اینکارو میکنن . یعنی کلاه گذاشتن سر کاربر بی اطلاع ، حالا من و شما
به این چیزها واردیم و میفهمیم ، 98% کاربران اصلا از این چیزها سر در نمیارن .
نقل قول:
برای اینکه من تهران هستم و اینجا آسیاتک کارش به نسبت خوبه.
حالا تو کرج هر بامبولی در میارن دیگه اون مشکل نمایندگیهاست
تو پایتخت به دلیل وجود بانکها،موسسات،سازمانها،اد ارات و وزارت خونه ها و... که نیاز به سرعت دارن نه اسباب بازی ! سرویسدهی باید منظم و مرتب باشه.
هیچ میدونی آسیاتک با چند تا ارگان و وزارت خونه طرف قرارداده؟
فکر کردید اینجا سرعت سرویس از قرارداد پایین تر بیاد چیکارشون میکنن؟
جد و آبادشونو جلو چشمشون میارن
از جمله خودم
والا اینجا هم بانک و اداره و سازمان و دانشگاه و موسسه و ... داره :10:نقل قول:
نه فقط ای دی اس ال میفروشه.نقل قول:
راستی شما خودت از کدوم شهری؟ اگه دوست نداری کسی شهر محل سکونت شما رو بفهمه با پیغام خصوصی بهم بگو :46:
از نمایندگی گرفتی یا خود آسیاتک؟
دلمم واسه این شکلکای مسخره تنگ شده بود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب دوستان مژده بدید !
آرین رسانه پارس و تراشه راه سبز کم بود ، هوری پری الکتریکم بهش اضاف شد :
اینو الان کشف کردم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواستم تست بگیرمم ارور داد