راستش مانیتور رو باید بعدا بگیرم و احتمالا هم بعدا 19 اینچ میگیرم .
الان 1152 در 864 میزارم ...
Printable View
راستش مانیتور رو باید بعدا بگیرم و احتمالا هم بعدا 19 اینچ میگیرم .
الان 1152 در 864 میزارم ...
خب من این رو میگم :نقل قول:
دوست من 4890 از 5770 قویتره و 5770 در حالت اور میتونه به 4890 برسه. منظور من این بود که 5770 از 4890 بهتره چون با بازی های آینده که تحت DirectX 11 هستند هماهنگه و هم مصرف برق کمتری داره و هم دارای درایور جدیدتری هم هست و خرید 5770 نسبت به آینده هوشمندانه است. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
DX 11 هنوز نیومده .
آیا رسما اعلام شده که 4890 از DX11 پشتیبانی نمیکنه ؟
و سوال دیگه ام اینه که می ارزه فقط به خاطر این 5770 گرفت ؟
================================================== =====
جدا از این مادر بورد و CPU همین خوبه ؟ آخه گفتید که 35.000 باقی میمونه . مدل بهتر چی میشه گرفت ؟
اصلا نیازی نیست که رسما اعلام بشهنقل قول:
روزی که 4890 تولید شد برای پشتیبانی از dx9 . 10 . 10.1 ساخته شد و اصلا توانایی پشتیبانی از dx11 رو نداره.
dx11هم اومده و الان در بازی dirt 2 هم هست و در اینده بازیهای بیشتری روی این dx تولید میشه مثل کرایسیس 2
اگر مانیتورتون تو رزولوشن پایین کار کنه مشکلی در بازیها ندارید ولی اگر تو 1680*1050 کار کنید تو dx11 به مشکل میخورید.
نه ! ریزولیشن انقدر زیاد نمیزارم ...
پس فکر کنم 4890 برای کار من بهتره ...
به غیر از DX11 و اورکلاک فرق این 2 تا چیه ؟
مادر بوردتون خوبه و میتونیدCPU : AMD PHENOM II X4 810 بگیرید که از athlon هم قویتره.نقل قول:
و همونطور که امیر عزیز گفت 35000 اضافه رو بدید و یه powerقویتر بگیرید چون با 535 شما با 4890 به مشکل میخورید
cpu الان تو بازار رضا چنده ؟ amd phenom II x4 810 ( اینجا نوشتید 140 ولی تو سایت هایی مثل rayaneh.com نوشته 180 !! )
پاور چی بگیرم خوبه ؟ ( فقط یه چیزی باشه زیاد از 535 گرون تر نباشه ! )
ممنون
نظرم به کل عوض شد !
تصمیم گرفتم به جای اینکه گرافیک بالا بگیرم سیستم بالا بگیرم ! یعنی cpu i5 و m.b Gigabyte P5 !
به نظرتون چطوره ؟
بیشتر به خاطر امتحانات هست .
گرافیک رو میزارم برای بعد از خرداد ...
نه !
هنوز تو 2 راهیم ...
i5 با این cpu amd چقدر تفوت قدرت داره ( اگر میشه منبع هم بگید )
من چون فردا صبح میرم بگیرم نیاز به کمک فوری شما دارم/
ممنون
تفاوت قیمتش (البته با در نظر گرفتن قیمت مادر بورد) بیشتر از تفاوت پرفرمنسشه اگه بخوای برات بنچمارک بزارم
اگر میشه ممنون میشم .
لطفا نظر خودتون رو هم بگید ...