کی به علی دایی دیپلم داده؟ :13:
میگه شاهین 4 تا توپ آورد 4 تاش گل شد.:41:
4 تا توپ آورد؟ باید 4 تای دیگه می خوردی. :27:
بازم مثل همیشه شاهین برنده میشه.:10:
Printable View
کی به علی دایی دیپلم داده؟ :13:
میگه شاهین 4 تا توپ آورد 4 تاش گل شد.:41:
4 تا توپ آورد؟ باید 4 تای دیگه می خوردی. :27:
بازم مثل همیشه شاهین برنده میشه.:10:
خدائیش خیلی باحال گفتی:دینقل قول:
امیدوارم این یه امسال رو به دایی امون بدن تا سال دیگه خودش تیم ببنده ببینم چه --- می خواد بخوره
من که گفتم این مرتیکه دایی هیچ غلطی بلد نیست بکنه! ای کاش برای همیشه از توی فوتبال خداحافظی کنه:2:
آخر فصل که بشه و قرار داد تولیدی uhlsport با پرسپولیس تموم بشه، لباس های تیم میشه مال تولیدی Daei :2::2::2: میگی نه؟ نیگا کن... درست مثل وفتی که توی تیم ملی بود!:2:
همین مرتیکه تیم ملی رو به لجنی که الان توش گیر کرده انداخت.
بیچاره قطبی که به خاطر این مرتیکه دایی دارن می کوبنش و خرابش می کنن و نابودش میکنن و باید جور گندکاری های دایی و قلعه نوعی رو بکشه! قطبی خودش هم قاطی داشت که توی یه همچین اوضایی مربی تیم ملی شد. لیاقتش بالاتر از ایران هست. الان هم دیوونه ست اگه با این تیم ملی ادامه همکاری کنه، به نظر من باید فرار کنه و بدون هیچ اطلاع قبلی بذاره و از ایران بره تا خراب ترش نکردن.
مرتیکه ی جاه طلب و فرصت طلب پولکی! قراردادی که این یارو دایی همیشه می بنده فقط چند تا هزاری با قرارداد فرگوسن و پپ گواردیولا تفاوت داره!!!! بعد اون وقت میان می گن: مربی ایرانی باید انتخاب کنیم آخه چرا خارجی بیاریم وقتی که مربی ایرانی سطحش از خارجی ها هم بالاتره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :2::2::2:!!!!!
دوستان سلام
امشب احمد پوری توی برنامه نود خواهد بود
من زیاد اهل فوتبال نیستم
از دوستم پرسیدم حالا چرا احمد پوری؟
گفت : توی بازی با استقلال گل زده
توی رفت و برگشت پیروزی هم گل زده
گفتم :ههههممم عجب معیاری!!!!!
علی علی
این فردوسی پور هر کیو که به پرسپولیس گل میزنه هفته بعدش دعوت میکنه!
جبران میکنیم...واقعا معلوم شد پرسپولیس چه تیم بزرگیه که از بردش اینجوری جشن و بزن بکوب راه میندازن ( انگار قهرمان جام باشگاههای جهان شدن)
به شخصه از خود ما که 6 تاخوردید:21::21:نقل قول:
والانقل قول:
البته سالاره
من هنوزم متوجه نشدم رو چه حسابی علی دایی سرمربی پرسپولیس شده!؟
متوجه نشدی؟؟؟نقل قول:
رو حساب دودوتا پنجتا دیگه
با این مربی هایی که این استقلال پرسپولیس دارند کارشون زاره . از همین حالا برای روح تازه گذشتگان صلوات بفرستید !