آفرین ضحی خانوم ، خیلی جالبه ولی یه مقدار ساده شده و میتونی بیشتر روش کار کنی به نظرم رو تکسچر آدمکه باید کار بشه ...
موفق باشی :11:
Printable View
آفرین ضحی خانوم ، خیلی جالبه ولی یه مقدار ساده شده و میتونی بیشتر روش کار کنی به نظرم رو تکسچر آدمکه باید کار بشه ...
موفق باشی :11:
کاراکترات خیلی بامزه میشن اینم خیلی خوب شده
کارت خوبه
دهنشو میتونی با ادیت پلی رو خودش هم در بیاری:دی
نقل قول:
ممنونم دوست من، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خو شماها بگید به نظرتون مثلا چه جور تکسچری بهش بدم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی شهاب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگه حوصله داشتی برام بگو چجوری؛ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به
آفرین ضحی
این چیزی که ساختی همینه که کشیدی و خیلی هم خوب ساختی ولی برای بهتر شدن کارت چیزای سنگین تر و مشکلتر هم کار کن
موفق باشی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به چقدر قشنگ مثل همیشه ساده ولی خوشگل شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی معرکه شده =))
چی بگم تو هم یه سبکی داری که بس زیباست :دی
خیلی قشنگه ;)
چه جالب شده ضحی جان...
سبک new miniator کار میکنی، آره؟ :31:
خیلی بامزست اما کادرش ناقصه؟!!! کادربندی رو باید بهتر کنی...
علاوه بر اون این اسمت رو که البته خیلی قشنگه رو چرا رو کل کار مبزنی؟!! اینجوری درصد زیادی از جلوه ی کار رو میگیری...!! :18:
ولی کانسپت کار حرف نداره...
دیگه وقتشه مودلینگ رو جدی تر بگیری...
موفق باشی... :40::10:
سلام سلام
از کارایه سه بعدیه من که خیلی بهتر تره!!
ایول!:8:
نقل قول:
ممنون دوست مهربون من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چــــــــــــــشم،کارای سنگین ترم می ذارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
مرســــــــــــــــــــــ ــــی داداشی جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
مرسی همایون جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ،کادرش خوب بود،ولی خوب کادر سبزم نمی شه حذف کرد!!!می دونی که!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما ،دارم از شماها یاد میگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام،مرسی کارمو دیدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حـــــــــــــــــــــــو ع :دینقل قول:
مرســــــــــــــــــــــ ــــی داداشی جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]