نقل قول:
گیگا بگیر چون شهرستان هستید گیگا خدمات بهتری ارائه میده و از لحاظ گارانتی قویه . قیمتش در تهران210 الی 215 تومنه.با بازی DiRT 2 هیچ مشکلی نداره.(برای این بازی رمتون هم باید بالا باشه حد اقل یه 2 گیگ 1333 ddr3)
Printable View
نقل قول:
گیگا بگیر چون شهرستان هستید گیگا خدمات بهتری ارائه میده و از لحاظ گارانتی قویه . قیمتش در تهران210 الی 215 تومنه.با بازی DiRT 2 هیچ مشکلی نداره.(برای این بازی رمتون هم باید بالا باشه حد اقل یه 2 گیگ 1333 ddr3)
با dirt2 مشکل نداره ولی اگه dx11 و4xAA بازی میکنی رزولوشن هم بالاتر از 1680 1050 باشه فکرکنم 30فزیم بیشتر نگیری .
درباره بازیها هم به رزولوشن مانیتورت بستگی داره وتنظیمات بازیها فکر کنم 2سال دووم بیاره .
کاملا درسته در dx11 تقریبا 30 فریم میگیرید ولی در dx9 بالای 40 فریم دارید.
و در مورد رم هم که گفتن حداقل 1333 , اشتباه هست و باس 800 کاملا جواب میده ولی اون بخشی که گفتن 2 گیگ درسته , زیر 2 گیگ اصلا جوابگو نیست(در حالی که مطمئنم 2گیگ هم جوابگو نیست چون خود من موقع این بازی تقریبا 3.8 گیگ رم مصرف میکنم)
سلامنقل قول:
gigabyte 5770=205t
ممنون از همه دوستان.
با این حساب بهترین انتخاب 5770 هستش.حالا sapphire or Gigabyte.کدومشون خروجی تلویزیون داره (svideo or av).به نظر شما تا چند وقت میتونه جوابگوی بازیا باشه؟
راستی با بازی DiRT 2 که مشکلی نداره که نه؟(تو رزواوشن بالا)
هیچکی نیست؟
نقل قول:
شما از هر برند که ارزونتر بود بگیر هردو هم انواع خروجی ها از SVIDEO بگیر HDMI را داره
برای بازی در سطح HD یک تا دو سال
در رزلوشن HD خیر ولی در فول HD به مشکل بر می خورید
سلامنقل قول:
تا یکی دوسال خوبه اما بعدش باید به فکر تعویضش باشی!
با بازی DiRT 2 که مشکلی نداره که نه؟(تو رزواوشن بالا)
سلامنقل قول:
اگه روی حد اکثر جزئیات بزارید افت فریم خواهید داشت اما چندان محسوس نیست.
ببخشید یخورده اینترنت اینجا مشکل داشت اصلا سایتو کامل باز نمی کرد واسه اشتباه شد(چند بار سوالمو تکرار کردم)
راستی سیستمم اینه با این سیستم چطوره؟
M.b ASUS P5Q3
CPU Intel E8400
RAM 2G 1333
LCD Samsung 22500
PWR Green 535A