خوب پس اینم پاک شود لطفا تا سندی نشود بر حماقت بنده!!!نقل قول:
این جوری هم که مهدی جان میگن نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم منظوری نداشتم:20:
Printable View
خوب پس اینم پاک شود لطفا تا سندی نشود بر حماقت بنده!!!نقل قول:
این جوری هم که مهدی جان میگن نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم منظوری نداشتم:20:
من نقل و قولم خراب شده ...واسه همین موندم...:31:
مثل اینکه منبع هر دو طرف هم اون اقا در بازی سنتر هم من یکی بوده...که مجله بازی رایانه هستش.:20:
نشسته بودم همشو بنویسم .:31:
از دوستان یه خواهشی دارم!
توهماتشون رو به این بازی نسبت ندن...
فقط کسی که هیلو بازی کرده باشه میدونه هیلو چطوریه...دلیلی نداره همه جا و همیشه پست بدیم!
امیدوارم از حرفم دلخور نشید منظورم شخص خاصی نبود...
+
بابت تاپیک و اطلاعاتی که قرار میدید حتی کپی ها ممنون
سعی کنید موفق باشید
ویرایششششش....
.....ولش کن با طرفداران لااقل این بازی نمیشه در افتاد:31:
من هنوز odst رو هم نرسیدم بازی کنم !
ولی 3 رو با داداشم تموم کردم خیلی زیباست !
منم 2 رو تو پی سی بازی کردم خاطره بدی داشتم تا یه مدت از هیلو :دی پیشنهاد می کنم 3 رو بازی کنید یا odst تا پتانسیل بازی دستتون بیاد :دی
:دی :دینقل قول:
سعی کنید موفق باشید
نقل قول:
خيلي جالبه...... .:31::31:
در مورد halo...كلا يه جوريه ...به نظر خود من كه محيط و اتمسفر و كاراكتراي خفن و با ابوهتي مثه gears of war نداره....و البته قسمت single player اش هم تقريبا خيلي جالب نيس......
ولي........
اول شخص بسيار بسيار رواني داره و مهمتر از همه آنلاين فوق العاده اي داره...در يك كلام آنلاينش محشره.
co-op هم کسی رفته باشه کیس مناسبیه :27:نقل قول:
نمی دونم چرا این قدر انجمن خلوت شده دیگه مثه قدیما نیست ! :(
خیلی بچه ها بی بخار شدن
نقل قول:
من كه از co op اش خيلي خوشم نمياد چون همونطور كه گفتم از single player اش خوشم نمياد...خيلي بي هيجان و تصنعي.....البته بر عكش آنلاينش كه فقط هيجانه.
من نتم مشکل پیدا کرده با گوشی دید میزنم. نمی دونم چه شده که باعث شده مهدی ویرایش کنه.
حسرت می خوریم که جام خالی بود:31:
شما چرا اخه این حرفارو میزنی...:46:نقل قول:
من كه از co op اش خيلي خوشم نمياد چون همونطور كه گفتم از single player اش خوشم نمياد...خيلي بي هيجان و تصنعي.....البته بر عكش آنلاينش كه فقط هيجانه.
برای ختم کلام که فقط در مورد بازی بحث بشه(از این به بعد) بگم که...
Halo دیگر یک بازی نیست بلکه یک پدیده اجتماعی هستش.
نقل قول:
خوب مگه چه ايرادي داره من كه به كل از بازي بد نگفتم ....نكات منفي و مثبتشو گفتم......... بالاخره هر بازي ايرادايي داره مخصوصا halo كه ايراداي ظاهريش(نه گرافيكيش) زياده و بايد زياد بازي كني تا به عظمت اين بازي پي ببري...... .