-
سلام
یه چیز جالب امروز رفتم توی کد ادرس اون دو تا فایل شما رو دادم (یه جای اینکه از msvcrt.inc و msvcrt.lib خود برنامه استفاده کنم) جالب بود اون قسمت کد شما دیگه ارور نمیداد ولی بقیه کد رو که مینویسم و از ماکرو ها و توابع که قبلا خوندم استفاده میکنم ارور میده جریان چیه؟ یعنی msvcrt.inc و msvcrt.lib خود برنامه با msvcrt.inc و msvcrt.lib که شما دادید فرق میکنه؟یعنی میشه؟
من این کد رو می خوام تحویل بدم و طرفی که میگیره masm32 رو داره نمیدونه که باید msvcrt.inc و msvcrt.lib رو عوض کنه ضمن اینکه باید ادامه کد رو هم عوض کنم تا ارور نده
میشه بفرمایید جریان چیه؟
یه سوال دیگه این فایل msvcrt.lib رو با چی میشه باز کرد و محتویاتش رو دید؟ اون یکی با نت پد باز شد ولی این چرت وپرت میاد داخلش کد های استفاده از توابع هست؟؟
-
سلام
خوب اینجور که شما گفتی پس خود masm32 این دو تا فایل رو داشته، درسته؟ من قبلا بسته masm32 ریختم و به مرور خیلی فایلهاشو تغییر دادم
الان یادم اومد که قبلا فایل msvcrt.inc بسته masm32 مشکل داشت منم کلشو عوض کردم ولی فایل msvcrt.lib مشکلی نداره و نیازی به تغییرش نیست
یعنی شما کافیه فایل msvcrt.inc که من دادم رو تغییر نام بده مثلا بزار crt.inc بعد داخل پوشه برنامه خودتون برزین بعد به سورس برنامتون include کنید
اینجوری وقتی کدهاتون که همراهش crt.inc هم هست رو به کسی دیگه دادین مشکل رفع میشه، اون طرف هم لازم نیست چیزی رو عوض کنه
البته crt.inc رو میتونین توابع اضافیشو حذف کنید که جمع و جور تر بشه که میل خودتونه
در مورد msvcrt.lib باید گفت داخلش زیاد چیز بدرد بخوری نیست همون اطلاعات msvcrt.inc (اسم توابع و ..) به اضافه اطلاعات دیگه ولی با فرمت متفاوت
ولی باز علاقه دارین توشو ببینید یه ابزار تو پوشه bin هست به اسم dumpbin به این صورت استفاده کنید
این فقط اسم توابع رو میده
کد:
c:\masm32\dumpbin /EXPORTS c:\masm32\lib\msvcrt.lib > c:\masm32\lib\msvcrt.txt
این یکی دستور هم تمام دل و روده اون فایلو رو براتون در میاره، یکم بیشتر از فرمان قبلی کارش طول می کشه
کد:
c:\masm32\dumpbin /ALL c:\masm32\lib\msvcrt.lib > c:\masm32\lib\msvcrt.txt
بعد اجرای یکی از این فرمانها نتیجه تو این فایل ذخیره میشه
کد:
c:\masm32\lib\msvcrt.txt