ممنون این مدل پاور مشکلی در کولینگ و ... نداره؟ چون گفتم 12 ساعت روزی کامپیوترم روشن هست و این پاور من الان نمیکشه و داغون شده ! 500w کافی نیست ؟ ...
راستی هارد های maxtor چطوره ؟ ... از سامسونگ بهتر نیست البته منظورم کلی بود سطح کاراش ... تشکر ...
Printable View
ممنون این مدل پاور مشکلی در کولینگ و ... نداره؟ چون گفتم 12 ساعت روزی کامپیوترم روشن هست و این پاور من الان نمیکشه و داغون شده ! 500w کافی نیست ؟ ...
راستی هارد های maxtor چطوره ؟ ... از سامسونگ بهتر نیست البته منظورم کلی بود سطح کاراش ... تشکر ...
نقل قول:سلامنقل قول:
ببینید شما اول باید کاربردتون از سیستم رو بیان کنید و بعد هزینه ای رو که می تونید انجام بدین
چون وقتی کسی پردازنده 200 هزار تومنی از هر دو برند تراشه ساز می گیره باید کاربردی در سطح قدرت اون
پردازنده داشته باشه
در غیر این صورت پردازنده ی 100 تومنی با 200 تومنی براتون تفاوتی نمی کنه
به عنوان مثال اگر شما یه قطره آب در یه لیوان یا در یه پارچ بخواین بریزید این دو ظرف برای شما تفاوتی نمی کنه!!!
حتی جالب اینکه اگر گیم هم بخواین بزنید به پردازنده ی قوی احتیاج ندارید و به قول لینک زیر بازی های جدید به
گرافیک حساس هستند و لحاظ کردن قدرت پردازنده در گیم بی ربط هست و بعبارت دیگه در گیم ، کارت گرافیک محدودیت ایجاد میکنه
بنابراین شما کاربرد مورد نظر و میزان هزینه ای رو که می خواین انجام بدین رو بگید تا سیستم بر این اساس بهتون معرفی بشهکد:http://www.tomshardware.com/reviews/best-gaming-cpu,2439-11.html
ضمن اینکه اگر مدل مادربوردتون رو بگید شاید نیازی به ارتقای آنچنانی نباشه و بتونید بدون تعویض مادربورد ورم و
فقط با یه آپدیت ساده ی بایوس مادربورد و تعویض پردازنده ودیگر قطعاتی که احتیاج دارید ،سیستم رو ارتقا بدین
i5 قيمتش 210 هست و i7 860 هم 340 هست . اختلافش ميشه 130 تومن .نقل قول:
اگه بودجشو داری 225000 تومن بزار روش و به جای core i5 750 2.66GHz از core i7 860 2.8GHz استفاده کن که خیلی خفن است.
سلامنقل قول:
فکر نکنم با این قیمت تو بازار پیدا بشن.
باید گشت . ولی پردازنده های اینتل نوسان زیادی تو بازار دارند .
قيمت دقيق اين CPU در بازار ايران كه من امروز پرسيدم :
Core i5 شده 220 تومن و Core i7 860 شده 340 تومن .
دوستان فعلا میخوام گاور بگیرم مدلی که دوستمون گفتند برای روزی 12 ساعت به طور کلی مشکلی ایجاد نمیکنه همون 430w که در صفحه پسش معرفی شد قیمتش هم حدود 32 تومن بود چون پاور من سوخت !
خیلی ممنون فقط فوریه چون فردا باید پاور بخرم ... منتظرم