برترین ها از نگاه من:
Dragon Age: Origins
Resident Evil 5
Call of Duty: Modern Warfare 2
Printable View
برترین ها از نگاه من:
Dragon Age: Origins
Resident Evil 5
Call of Duty: Modern Warfare 2
چرا dark sector توش نیست مگه واسه 2009 نیست؟
سلام...من به اینا رای دادم... "بهترین های هر سبک"
Call od Duty: MW2 مثل ورژن قبلی یک شاهکار یا حتی بهتر از اون
Call od Warez: B in B مثل ورژن قبلی یک شاهکار
Mirror's Edge (که یک بازی با نو آوری بسیار خوب بود که به آدم حس چابکی و ورزشکارانه میداد!!!)
Batman: Arkham Asylum برای اولین بار یک شاهکار از سری داستانهای بتمن
Machinarium به دور از انتظار خوب بود
Burnout Paradise: The Ultimate Box (هیجان خوبی داشت)
Colin McRae: Dirt 2 (از Codmaster انتظار دیگه ای هم نداشتیم...یک شاهکار دیگه از مسابقات رالی)
Dragon Age: Origins نمیشه حرفی زد وقتی Gamespot بهش 9.5 میده!!
The Sims 3 یک بازی تک که توی سبک خودش بهترینه
در پایان یک گلایه بزرگ که چرا بازی The Saboteur توی لیست نبود!؟:13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من بهترین Dragon Age: Origins بود.▬▬▬▬▬
بهترین شوتر Modern Warfare 2
▬▬▬▬▬
بهترین سوم شخص + گرافیک Resident Evil 5
▬▬▬▬▬
بهترین نقش آفرینی Dragon Age: Origis
در ضمن از هــومان عزیز بابت تاپیک و زحمتی که کشید تشکر می کنم.
هرکس رای داد باید بیاد بگه که به چیا رای داده؟:18:
فکر می کنم نباید زیاد نگران این باشیم که اگه پست ندیم تاپیک میره پایین چون استیکی هست...
- اين نظر سنجی به صورت عمومی بوده و سایر کاربران نظر شما را مشاهده می کنند.نقل قول:
اشتب شد :دی
1- Call of Duty: Modern Warfare 2 بدون نقص ... واقعاً شاهکار بود . اولین بازی بود که هیچ وقت احساس خستگی نکردم حتی از نسخه قبل به مراتب بهتر
2- Colin McRae: Dirt 2 به قول یکی از دوستان در بالا!!! حرفی نمیشه زد فقط ای کاش با dx10 هم گذاشته بودن یک نسخش رو :41:
3- Prototype طراحی جالبی داشت و داستان تغریباً نو!
4- Need for Speed: Shift از نظر من بهترین جزئیات رو توی گرافیک بازیها به نمایش گذاشت
مگه چه ایرادی داره آرمین جان؟!نقل قول:
هرکس رای داد باید بیاد بگه که به چیا رای داده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر می کنم نباید زیاد نگران این باشیم که اگه پست ندیم تاپیک میره پایین چون استیکی هست...
دوستان بیان و بگن که به چی رای دادن و در مورد بهرتین بازیها تبادل نظر کنن اصلا موردی نداره!
البته اگه ژانر بندی کنن و بگن تو کدوم ژانر کدوم بازی رو انتخاب کردن خیلی بهتره!
من به dragon age چون واقعا عالی بود و همچنین pes 2010 چون از طرفداران بدجور این بازی هستم رای دادم
به نظر من
PES2010
PORTOTYPE
RESIDENT 5