بله داره، من خودم همين سري پلاسما رو دارم و واقعا هم راضيم. اون قابليت USB هم واقعا بدرد بخوره.نقل قول:
فقط مدتها است مي خوام از شر كول ديسك خلاص شم و يك هارد اكسترنال براش بخرم اما نمي دونم چي بخرم كه با اين تلويزيون جواب بده!
Printable View
بله داره، من خودم همين سري پلاسما رو دارم و واقعا هم راضيم. اون قابليت USB هم واقعا بدرد بخوره.نقل قول:
فقط مدتها است مي خوام از شر كول ديسك خلاص شم و يك هارد اكسترنال براش بخرم اما نمي دونم چي بخرم كه با اين تلويزيون جواب بده!
میشه یه کم درباره این WD HD توضیح بدین که دقیقا چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یک دستگاهیه که قیمتش حدودا 160 تومنه
قابل پخش فرمتهای مختلف تصویری رو تا حد فول اچ دی داره
فیلمها رو هارد اکسترنال و احتمالا usb باید بهش برسونید . یا با کامپیوتر شبکه اش کنید . یعنی dvd درایو نداره
چیزی که من دیدم اینه که فعلا با زیرنویس فارسی مشکل داره مثکه
عملا همین usb هست که روی تلوزیونهای سامسونگ سری b هست اما یکم از لحاظ بازه فرمتهایی که ساپورت می کنن متفاوت هستند و usb سامسونگ در زمینه زیرنویس فارسی فعلا بهتره اوضاعش
آپدیت کنم
در مورد زیرنویس فارسی
اگر فایل فیلم + زیرنویس srt همنامشو رو بذارید داخل یک فولدر بخوبی بدون هیچ ایرادی زیرنویس اجرا میشه
هیچ حرفی جدا و ناجور نوشته نمیشه و همه چیز عالیه
برای هماهنگ کردنشم میشه از طریق تلوزیون تایم زیرنویس رو جا بجا کرد
مثلا من گاهی مجبور شدم زیرنویسها رو 2 ثانیه با تاخیر اجرا کنم
و حتی یکبار وقتی 98.5 ثانیه زیرنویس رو جابجا کردم با تصویر هماهنگ شد
خلاصه امکانش هست
اما تا اینجا تجربه من می گه
usb سامسونگ نمی تونه idx/sub فارسی رو بخونه
pmaxجان سلام
فیلم اچ دی که به صورت لوح فشرده است رو چه جوری از طریق شبکه شدن میشه باb690 دید باید بریزیم تو هارد . ضمنا برای شبکه شدن چقدر باید هزینه کنیم.
سلامنقل قول:
آره دیگه یا باید بریزی روی هارد کامپیوترت و از طریق شبکه کردن توسط تلوزیون ببینیش
یا باید بریزی روی هارد اکسترنال و usb
شبکه کردن هم هزینه ی خاصی نداره
من فقط یک کابل 8-9 متری خریدم حدود8000 تومن
دموی ذخیره شده درB690 چند دقیقه است و فرمتش چیه؟
کدوم دمو ؟نقل قول:
روی b690 یکسری فایل عکس و کارتن و سرگرمی و اینچیزا هست
اما فیلم full hd اگر منظورته من ندیدم روش باشه
آپدیت مهم
الان یک فیلم 118 دقیقه ای full HD رو از روی فلش مموری 8 گیگ سیلیکن پاور مدل 720 اجرا کردم ( فلش خوبیه اگرچه ایده آل نیست )
برای جلو و عقب زدن فیلم هیچ مشکلی وجود نداشت و بخوبی - در حد باقلوا- انجام می شد . فکر کنم روی هارد اکسترنال هم همین وضعیت باشه .
حدسم درست بود . مشکلی که قبلا داشتم بابت کابل و احتمالا کارت شبکه کامپیوترم بوده که نمی شد فیلمهای پرحجم با کیفیت FULL HD رو جلو یا عقب زد .
خیلی خوشحالم که این مشکل حل شد چون عدم کنترل روی تایم فیلم FULL HD عملا اتفاق خیلی خوشایندی نبود .
اینم نمونه فلش مموری من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
USB تلوزیون B690 واقعا یک معجزه س و الان می تونم بگم با داشتن این تلوزیون بالای 90% به وسترن احتیاج ندارید
فقط هنوزم مشکلم با زیرنویس فارسی sub/idx حل نشده
البته هرچی divx دارم رو هاردساب می کنم و بعد از اینکار مشکلی ندارم . که بعدا میام توضیح می دم با چه نرم افزاری و چقدر طول می کشه و ...
سلام pmax جان
میشه به یو اس بی b690 هارد اکسترنال وصل کرد و فیلمهای فول اچ دی رو از روی اون پخش کرد؟
در اینصورت دیگه برای دیدن فیلمها و فایلهای صوتی دیگه نیازی نیست کیس روشن باشه ؟