الان منظورت از گذاشتن این کار این این بود من Zbrush رو Uninstall کنم و برم بمیرم دیگه؟:دی
خیلی عالی شده آفرین
Printable View
الان منظورت از گذاشتن این کار این این بود من Zbrush رو Uninstall کنم و برم بمیرم دیگه؟:دی
خیلی عالی شده آفرین
ow
آفرین برهان جون
واسه حرکت اول عالیه
فقط فعلا زیاد نمیخواد روی رندر و خروجی کار کنی سعی که هجاریت رو قوی کنی
همه نظر دادن جاي نظر يك دوست قديمي خاليه
به نظر من كارت هميشه درست بوده و هميشه رو به سعودي :31:
سلام سلام گل ِ پسر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آفرين جوجو...من كه از زيبراش چيزي سر درنميارم ولي بنظرم براي بار اول كارِتاپي شده
درساتم مثل كارات خوب ميوخوني آيا؟ /: )
آفرین برهان ، خیلی خوب شده ، کاش یکم از نزدیکتر میگرفتی تا خوب ببینیم ، ولی از دور که خیلی عالیه ... :20:
موفق باشی ...
آفرین داش برهان گل
خیلی خوبه واسه شروع
موفق باشی
نقل قول:
مرسی شهاب...:40:
بابا به تو كه نميرسم...:40:
خدا بخواد ميخوام برم تو كار زيبراش...:40:
مرسی از نظرت...:40:
ممنون داداش گلم...نقل قول:
لطف داری...
نقل قول:
مرسی داش بهزاد....
لطف داری... :40::40::40:
ممنون...
نه بابا داش امير... :40:نقل قول:
خدا نكنه...:40:
تو هم يه كم تمرين كنی رديفه...
نبينم اينطوری بگی...
والا زياد كه نه... :40:نقل قول:
ولی خوب رندر هم شرطه... :10:
من اصلآ كلآ كار ميزنم برای اينكه رندرش كنم... :31:
درود بر دوست قديمی خودم....نقل قول:
خيلی لطف داری...
( بی سوات "سعود" نه.... "صعود".... :31: )
مرسی مامانی.... :40:نقل قول:
درس چيه؟؟؟ :31:
آره خوب....
دارم خر خونی ميكنم....
ممنون از نظرت...
نقل قول:
چشم داش سروش.... :40:
حتمآ...
ممنون از نظرت...
خوبی از خودتون نباشه.... :31::31::31::31:نقل قول:
مرسی اكبر جون.... :40::40::40::40:
لطف داری...
خيلی آقایی...
ای وای دیر رسیدم!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم خیلی دوست دارم این برنامرو یاد بگیرم و پله های ترقی و یکی یکی بالا برم و از این حرفا!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی خوبه که شرو کردی یه برنامه دیگه یاد بگیری برهان جان برات آرزوی موفقیت می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی کارتم محرکه شده پسر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آفرین برهان جان خیلی خوب شروع کردی .
موفق باشی ... :)
به قول گفتني خيلي خوب بشد ، حالا ديگه ميتوني SUB-ZERO رو بسازي يا همين سرخپوسته رو :27: ، اسمش چي بود ؟