فکر کنم بهترین کار اینه که تو سایت asus بگردی و یه مدل رو انتخاب کنی
برو اینجا و از قسمت سمت چپ AMD AM3 رو انتخاب کن :
کد:http://asus.com/ProductGroup2.aspx?PG_ID=mKyCKlQ4oSEtSu5m
فکر کنم بهترین کار اینه که تو سایت asus بگردی و یه مدل رو انتخاب کنی
برو اینجا و از قسمت سمت چپ AMD AM3 رو انتخاب کن :
کد:http://asus.com/ProductGroup2.aspx?PG_ID=mKyCKlQ4oSEtSu5m
اتفاقا همین کار رو کردم ولی همونطور که بعضی دوستان گفتند هیچکدوم از مدلاش یو اس بی 3 نداشتند و تا اونجائی که یادمه ساتا 3 هم نداشتند.
اگه بتونید از شرکتهای معتبر دیگه مادر بورد معرفی کنید که این مشخصات رو داشته باشه من رو از حیرونی در میارید
البته مادر بورد GA-770TA-UD3 که مال گیگا هستش این خصوصیات رو داره اما گیر نمیاد و از طرفی از خیلیا شنیدم که گیگا برای ای ام دی چندان خوب نیست. نظر اساتید چیه؟
ايسوز تو رده amd هنوز مادر بردهاي usb3 , sata3 تو ايراننيومده اگر هم بيادنقل قول:
قيمتش سر به فلک ميزنه
ASUS - Crosshair II Formula
مدل خوبيه فقط usb 3 نداره
دوست عزیز معلومه سایت asus رو خوب نگاه نکردی من همین الان تو چند دقیقه این مدل رو پیدا کردم :31:
اگه بازم بگردی شاید مدلهای بیشتری رو پیدا کنیکد:http://asus.com/product.aspx?P_ID=Ic2Z48E0qdz0KwIU&templete=2
اقاي دايي درست ميگن ولي فکر نکنم تو ايران اومده باشه
بهرحال باید بگردی ببینی تو بازار هست یا نه ولی فکر کنم اگر هم باشه قیمتش خیلی بالاست
حالا مگه دستگاهی داری که از usb 3 استفاده کنه ؟ اصلا همچنین چیزی تو بازار اومده ؟
اولا ساتا3 که بدردر عموم نمیخوره!!!مخصوصا هاردهای 7200 دور که همون ساتا2 هم زیاده شه!!!!
هر فلشی رو هم که دیدم سرعتش از سرعت usb2.0 کمتر بود!!! حالا نمیدونم برای چی همه دنبال usb3.0 و مخصوصا ساتا میگردن؟؟؟ه اصلا برای کاربرای عادی هیچ تفاوتی بین ساتا2.0 و ساتا3.0 نیست!!!! و usb3 هم بدرد کسانی میخوره که یا هارد رو به وسیله usb وصل کنند یا کارت گرافیک!!!تازه باید اون هارد بیرونی usb3.0 باشه که من ندیدم اگر هم موجود باشه!!!
کاملا موافقمنقل قول:
به نظر من هم هنوز زمان استفاده عمومی از Sata3 فرا نرسیده. به گفته ویکیپدیا:نقل قول:
می گه تا April2009 سرعت انتقال داده ها در هارد های معمولی امروزی حداکثر 131 مگابایت بر ثانیه است. حالا کابل IDE (همون کابل قدیمیا) می تونن تا سرعت 133 مگابایت بر ثانیه اطلاعات رو منتقل کنند. یعنی برای این هارد ها، می تونید از IDE هم استفاده کنید، حتی ساتا و ساتا2 هم زیاده چه برسه به ساتا3! (تازه این سرعت 131 که گفته شد مربوط به هاردهای گران قیمت دارای دور 15000 هست، وگرنه سرعت خواندن و نوشتن اطلاعات در هاردهای معمولی 7200 دور، حدود 70-80 مگابایت در ثانیه می شه.)نقل قول:
As of April 2009 mechanical hard disk drives can transfer data at up to 131 MB/s,[8] which is within the capabilities of the older PATA/133 specification. However, high-performance flash drives can transfer data at up to 201 MB/s.[9] SATA 1.5 Gbit/s does not provide sufficient throughput for these drives.
در مورد هاردهای SSD هم خفن ترین هاردهای SSD موجود، سرعت انتقال داده ای برابر 201 مگابایت بر ثانیه دارند. (یا به روایت جدیدتر 250 مگابایت بر ثانیه) یعنی کابل ساتا2 که توانایی انتقال 300 مگابایت بر ثانیه رو داره، هنوز برای این هاردها هم کافی هست. با توجه به اینکه سرعت هاردهای SSD کم کم داره به مرز سرعت قابل انتقال SATA2 می رسه، تکنولوژی ساتا3 رو روی مادربوردها گذاشتن... به هر حال طبیعیه که قبل از اینکه هاردهای سریعتر ساخته بشن، بستر فعالیتشون فراهم شده باشه. ولی اگر واقع بینانه به موضوع نگاه کنیم، قیمت این هاردهای خفن SSD که نام برده شد (در سایزهای متوسط مثلا 256 گیگ) توی محدوده 700 هزار تومان هست... تازه اینها هاردهایی هستند که هنوز با ساتا2 هم کار می کنند... حالا قیمت هاردی که سرعتش بالای 300 مگ/ثانیه باشه و نیازمند ساتا3 باشه را حدس بزنید! مدت زیادی طول می کشه تا قیمت این هاردها پایین بیاد و برای استفاده های عمومی مناسب بشه.
این نمونه رو ببینید که سرعت خواندن و نوشتنش بالای 200 مگ/ثانیه هست:
یه نکته دیگه رو هم در نظر داشته باشید: RAIDکد:http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820233085
شما فرض کن 3 سال دیگه به یه هاردی نیاز پیدا کردی که سرعت خواندن و نوشتن اطلاعاتش 400 مگابایت بر ثانیه باشه. لابد فکر می کنی کابل SATA2 دیگه پاسخگوی نیازت نیست... ولی می تونی خیلی راحت دو تا هارد با سرعت 200MB/s بخری و به صورت RAID0 با همون کابل SATA2 خودت استفاده کنی. اصلا می تونی 10 تا هارد رو RAID0 کنی و به سرعت 2000 MB/s برسی: با همون کابل های SATA2. یعنی خیلی بیشتر از سرعت قابل انتقال توسط یک کابل Sata3.
در مورد USB2، سرعت انتقال اطلاعات در USB2 حداکثر 60 مگابایت بر ثانیه هست، و سرعت فلش مموری های خوب الان در محدوده 30-40 مگابایت بر ثانیه هست. البته چون USB کاربردهای دیگری هم به جز فلش مموری داره (مثلا اتصال دوربین فیلمبرداری HD به کامپیوتر) می شه پیش بینی کرد که USB3 زودتر از SATA3 مورد نیاز بشه، ولی باز پیش بینی اینکه دقیقا چقدر طول می کشه... کار سختیه. هاردهای اکسترنال هم که یکی از کاربردهای USB هستند، الان معمولا به جز USB2، کابل eSATA رو هم ساپورت می کنند که سرعتش مشابه SATA2 هست.
يه مادربرد معمولي با usb2 و sata 2 بگير ... ايسوز يه كارت pci express ساخته كه usb3 و sata3 رو به كامپيوتر اضافه ميكنه قيمتش هم حدود 30 دلار بوذ