محمد دادكان در نود (4)؛ ميخواهند قطبي را بركنار كنند
رئیس سابق فدراسیون فوتبال در ادامه صحبتهایش در برنامه دیشب نود، به بررسی شرایط مربیان تیم ملی فوتبال ایران در سالهای اخیر و ماجرای روی کار آمدن وبرکناری آنان پرداخت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سايت گل - بخش مهمي از صحبتهای محمد دادكان در برنامه نود به موضوع انتخاب مربيان بعد از وي اختصاص داشت.
او گفت: «وقتي علي دايي را انتخاب كردند. دايي با من تماس گرفت و از من رخصت طلبيد. البته من كوچكتر از آن هستم كه علي بخواهد با من مشورت كند اما همان وقت به او گفتم علي جان تو طعمهاي»
او سپس با اشاره به اينكه دايي حرف او را گوش نكرد، اينطور ادامه داد كه به اين مربي سابق ملي گفته بود كه به حرفهايش خواهد رسيد:«وقتي ما به عربستان باختيم شب به دايي زنگ زدم و گفتم بركناريت قطعي شده كه او گفت چنين چيزي امكان ندارد. اما فردا صبح زنگ زد و گفت آقاي دادكان حق با شما بود در مورد قلعهنويي هم اين اتفاق افتاد وقتي او سرمربي تيم ملي شد با من تماس گرفت. اما من به او هم گفتم كه كسي پايش نميايستد و همينطور هم شد.»
وقتي به بحث به افشين قطبي رسيد دادكان در اينباره اينطور گفت: «قطبي را به خاطر تواناييهايش انتخاب نكردهاند او را به خاطر محبوبيتش سرمربي تيم ملي كردهاند تا شيره اين محبوبيت كشيده شود. حالا هم خودتان ميبينيد كه محبوبيتي ندارد و من خبر دارم كه قصد دارند ايشان را هم عوض كنند.»
کد:
http://goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2010/01/05/1726168/%D9%85%D8%AD%D9%85%D8%AF-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%83%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D9%86%D9%88%D8%AF-4-%D9%85%D9%8A%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D9%86%D8%AF-%D9%82%D8%B7%D8%A8%D9%8A
2010/1/5
محمد دادكان در نود (5)؛ من با برانكو قرارداد بستم نه مهرعليزاده
ادامه بحث دادکان با نود بر سر حضور برانکو برروی نیمکت مربی گری تیم ملی و امضای قرارداد او بود.
سايت گل - موضوع جالبي كه در ميان صحبتهاي دادكان و فردوسيپور رد و بدل شد، مربوط به انتخاب مجدد برانكو براي سرمربيگري تيم ملي بود كه آن زمان همايون شاهرخي سرمربي تيم ملي بود.
فردوسيپور براي آنكه ثابت كند در دوره دادكان استقلال صددرصدي وجوود نداشته ادعا كرد كه قرارداد برانكو در سازمان تربيت بدني و دفتر مهرعليزاده امضا شده است. كه با واكنش جالب توجه دادكان روبهرو شد: «چرا اين حرف را ميزنيد، پس شما هم جز حاشيهسازها هستيد؟ اين مسأله صحت ندارد و من نيازي ندارم كه دروغ بگويم. آقاي برانكو شب كه آمد به هتل رفت و حتي سازمان هم خبر نداشت كه او قرار است بيايد. دانشور را فرستاديم به هتل تا برانكو قرارداد را امضا كند و بعد براي معرفي به دفتر آقاي مهرعليزاده رفتيم.»
فردوسيپور همچنان بر موضعاش ايستاده بود و اعتقاد داشت كه دستور سازمان باعث عقد اين قرارداد شده است و يا فشار رسانهها، فدراسيون را مجاب به عقد قراداد كرده كه دادكان گفت:«خود شما مگر قبل از جام جهاني كاري نكرديد كه برانكو را برداريم اما ما مگر برداشتيم؟ حتي مصاحبه آقاي صفايي وجود دارد كه گفتند به من هم همين فشارها را آورده بودند و من بلازويچ و ايوويچ را برداشتم و همين فشار را آوردهام تا برانكو را بردارد اما برنميدارد. چرا اينها را نميگوئيد.»
شايد اين بهترين واكنش دادكان براي اثبات استقلال از سازمان تربيت بدني بود كه اين روزها در فدراسيون كفاشيان ديده نميشود.
کد:
http://goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2010/01/05/1726216/%D9%85%D8%AD%D9%85%D8%AF-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%83%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D9%86%D9%88%D8%AF-5-%D9%85%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%83%D9%88
2010/1/5
محمد دادكان در نود (6): رييس كميته پيشكسوتان ميشوم
دادکان در صحبتهایش اعلام کرد که اگر بخواهدروزی به دنیای فوتبال بازگردد، فقط به قصد خدمت به پیشکسوتان خواهد بود.
سايت گل - برنامه نود در يكي از آيتمها كه به مصاحبه با كفاشيان پرداخت كه در بازگشت به استاديوم فردوسيپور به عملكرد فدراسيون دادكان اشاره كرد و پرسيد چرا به پرسپوليس و استقلال كمك كرديد. دادكان اعتقاد داشت تنها به اين دو باشگاه كمك نكرده است و ادامه داد: «آيا كسي آمد به من و همكاران يك خسته نباشيد بگويد؟» او چيني در ابروهايش انداخت و گفت:« آقاي فردوسيپور خود را بگذار جاي من. اگر 4 سال زحمت بكشي موهايت سفيد شود، 15 كيلو وزنت كم شود، خانوادهات زيرفشار باشند و در آلمان حكمت به عنوان نماينده ايران لغو شود، ميتواني ببخشي؟ 15 كيلو وزنم كم شد ولي بعضيها ميآيند دور شكمشان را گنده ميكنند.»
در اين لحظه فردوسيپور خواست از دادكان سوالي بپرسد و مسير بحث را عوض كند كه دادكان با همان تحكم اجازه صحبت به مجري نود را نداد و گفت: «ما آمديم براي اين مملكت كار كنيم و امروز هم اگر بگويند مسئولیت بپذير، هيچ كاري نميكنم و اگر دوست داريد مرا بگذاريد مسئول پيشكسوتان تا به اينها برسم. جايگاهي كه در اين كشور تعريف نشده پيشكسوتان است. الان كسي دوست دارد به صحنه ورزش برگردم كه هر روز اعلام ميكنند كه به پرسپوليس يا فدراسيون ميآيد؟ من هيچ جا نميروم و اگر بخواهم سمتي قبول كنم، به پيشكسوتان خدمت ميكنم.»
شايد اين حسن ختامي براي تمام ادعاهايي باشد كه در اين مدت در خصوص قبول مسئوليت محمد دادكان در رسانهها وجود دارد. چرا كه گفته ميشود علي سعيدلو بزرگترين مخالفت حضور دادكان در فدراسيون فوتبال است چرا كه رابطه چندان خوبي با او در ساليانه گذشته نداشته است.
کد:
http://goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2010/01/05/1726267/%D9%85%D8%AD%D9%85%D8%AF-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%83%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D9%86%D9%88%D8%AF6-%D8%B1%D9%8A%D9%8A%D8%B3-%D9%83%D9%85%D9%8A%D8%AA%D9%87
2010/1/5
كفاشيان: موافق بركناري علي دايي نبودم
و اینک صحبتهای رئیس کنونی فدراسیون فوتبال ایران در مورد برکناری علی دایی از سمت مربی گری تیم ملی ایران.
سايت گل - رييس فدراسيون فوتبال ايران در دوران حضورش خصوصيت جالبي داشته و در بحرانيترين شرايط و بدترين اوضاع از سرمربي تيم ملي حمايت كرده است تا كوچكترين بهانهاي به دست منتقدان و يا مخالفانش ندهد. كفاشيان در مصاحبهاي كه برنامه نود با او كرده بود اعلام كرد: «موافق بركناري علي دايي نبودم. اما اتفاقهايي پيش آمد كه باعث شد او بركنار شود.»
اينكه علي كفاشيان همچنان اصرار دارد كه عملكرد دايي چندان تأثيري در نگاهش به عملكرد تيم ملي نداشته و او همچنان از دايي حمايت ميكند را شايد بتوان با مقاله امروز كيهان ورزشي مرتبط دانست كه فدراسيون فوتبال را كه به سياست يك بام و دو هوا متهم ميكند. كاري كه علي كفاشيان اين روزها هم در قبال افشين قطبي بروز ميدهد و همچنان پاي نتايج نه چندان خوب و پيروزي تيم ملي با افشين قطبي ميايستد.
کد:
http://goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2010/01/05/1726254/%D9%83%D9%81%D8%A7%D8%B4%D9%8A%D8%A7%D9%86-%D9%85%D9%88%D8%A7%D9%81%D9%82-%D8%A8%D8%B1%D9%83%D9%86%D8%A7%D8%B1%D9%8A-%D8%B9%D9%84%D9%8A-%D8%AF%D8%A7%D9%8A%D9%8A
2010/1/5
مصطفوي عليه عليآبادي؛ باورتان ميشود؟
صحبتهای مصطفوی بر علیه علی آبادی را شاید بتوان یکی از بخشهای جالب و تعجب آور برنامه دیشب نود دانست.
سايت گل - گفتوگوي تلويزيوني داريوش مصطفوي در برنامه نود از عجايب زمان ماست.
داريوش خان كه بعد از جلسهاي با علي آبادي بعد از بركناري دادكان به عنوان دبير كل در فدراسيون مشغول به كار شد در اين سالها همواره به صورت افراطي از علي آبادي تمجيد كرده و اين جمله او كه در50 سال زندگي فوتباليام چيزهايي كه از علي آبادي ياد گرفتم كسي كه به من نگفته بود هنوز در ذهنهاست.
اما مصطفوي در برنامه ديشب ناگهان با موضعاي تند عليه اتفاقات رياضي موجود در فوتبال عليه علي آبادي موضع گرفت. مصطفوي گفت:«كار را به جايي رساندند كه از بين اين همه آدم فوتبالي، فقط يك نفر براي رياست فدراسيون نامزد شد كه تازه او هم فوتبالي نبود و اين نقطه آغاز سقوط فوتبال ايران بود.»
مصطفوي كه بعد از دبير كلي در فدراسيون، از طرف علي آبادي مديريت پرسپوليس را برعهده گرفت ظاهرا در اين برنامه بايد عليه صفايي فراهاني صحبت ميكرد اما به نحو عجيبي جملاتش عليه علي آبادي شد. مديري كه با انتخاب مصطفوي به عنوان دبيركل و سپس مدير پرسپوليس هزينههاي بسياري پرداخت.
داريوش خان با تأكيد بر اينكه كه فيفا توصيه كرد حتي آبدارچي يك فدراسيون فوتبالي باشد از حضور مديران صنعتي انتقاد كرد. حالا بايد ديد كه مصطفوي كه چگونه اين موضع را اتخاذ كرد.
کد:
http://goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2010/01/05/1726300/%D9%85%D8%B5%D8%B7%D9%81%D9%88%D9%8A-%D8%B9%D9%84%D9%8A%D9%87-%D8%B9%D9%84%D9%8A%D8%A2%D8%A8%D8%A7%D8%AF%D9%8A-%D8%A8%D8%A7%D9%88%D8%B1%D8%AA%D8%A7%D9%86
2010/1/5
يادداشت ويژه: از معلم 25 ميليوني تا مربي 400 ميليوني
دادكان شايد اولين چهره از جنس اصيل و البته تحصيلكرده فوتبال ايران باشد كه مجيد جلالي را در تلويزيون به چالش جدي ميكشد.
سايت گل
1. محمد دادكان اسم نميآورد اما به قول فردوسيپور از كدهايي كه ميدهد، همه متوجه ميشوند. دادكان در بخشهاي ابتدايي و انتهايي گفتوگويش با برنامه 90 به سوي برخي مربيان گريز ميزند. دكتر ميگويد:«كار به جايي رسيده بود كه يك مربي به رييس جمهور نامه سرگشاده نوشته و براي خودش تبليغ ميكرد.» منظور دادكان از آن مربي كاملا واضح بود:«مجيد جلالي»!
2. صفحات اول روزنامههاي ورزشي و بعضاً سياسي رو دوشنبه چهارم مهرماه سال 1384 حكايت از نامهاي سرگشاده و طولاني و پر از واژههاي دردناك از سوي مجيد جلالي مربي بركنار شده صبا باتري تهران به محمود احمدينژاد در اولين ماهها از اولين دوره رياست جمهورياش داشت. فقط 3 يا 4 روز از اخراج جلالي از تيم صبا باتري ميگذشت و شايعه حضور «سنول گونش» مربي بزرگ اروپايي در اين تيم مطرح شده بود كه حاج مجيد فعلي قلم و كاغذ برداشته و نوشت:«حرفهايي كه مانند استخوان در گلو است را با چه كسي در ميان بگذارم ... چه كسي بهتر از رييس جمهور مردمي ايران كه دلسوخته است و عاشق وطن ... كشوري كه هشت سال جنگ با تكيه بر نيروهاي داخلي توانست لياقتش را به جهانيان ثابت كند، چرا اكنون بايد براي فوتبال نيازمند بيگانهها باشد ... فقط در صورتي روح شهيدان شاد ميشود كه همه چيز به دست خودمان انجام بشود و مربيان ايراني پرچم ايران را بالا ببرند ... فوتبال بهترين راه براي رخنه فرهنگي است و ناگزير هستيم نسبت به پيامدهاي فرهنگي، سياسي و تفكرات استعماري ناشي از ورود خارجيها به فوتبال ايران حساس باشيم ... آقايان به مربيان خارجي رقمهاي نجومي، خانه، ماشين، راننده، پزشك و ... ميدهند اما مربي ايراني را كنار خيابان رها ميكنند و ...!» اين سطور خلاصهاي بسيار كوتاه از چند سطر مشابه و مندرج در آن نامه است.
3. دكتر محمد دادكان در بخش پاياني صحبتهايش به فردوسيپور گفت: «آقاياني كه امروز شعار حمايت از فوتبال پاك ميدهند، چرا فوتبال پاك را از خودشان شروع نميكنند؟! معملي كه در 25 سال معلمي زير 20 ميليون تومان حقوق گرفته، چگونه براي چند ماه مربيگري قرارداد 400 ميليون توماني ميببندد؟! آيا معني فوتبال پاك اين است؟!»
4. اينجا هم مقصود و مخاطب حرفهاي دادكان مشخص است. آقا معلم كه اينك سرمربي فولاد مخاطب خوزستان است، روز هشتم مهرماه 88 در هيأت فوتبال خوزستان قراردادي تا پايان فصل جاري ليگ برتر(كمتر از هشت ماه) منعقد ميكند كه رقم 400 ميليون توماني آن چشم را خيره نگاه ميدارد و اين فقط رقم اصلي قرارداد است. چرا كه باشگاه متمول و پرهزينه فولاد خوزستان، تمام آن چيزهايي كه جلالي در نامه مهرماه سال 84 رييس جمهور(خانه، ماشين، راننده و ...) براي مربيان خارجي نفي ميكرد را به اين مربي داد و احتمالاً به اين ليست بايد اينترنت پرسرعت را نيز اضافه كرد!
5. محمد دادكان در واقع شايد اولين چهره از جنس اصيل و البته تحصيلكرده فوتبال باشد كه مجيد جلالي را چنين به چالش ميكشد. مربياي كه داستانهايي نظير آن نامه معروف به رييس جمهور، نامه نوشتن به فيفا در خصوص خشونت تيمهاي مقابل، دخالت انگليسها و ماجراي استقلال و پرسپوليس، ادعاي ديدن تزريق آمپولهاي نيروزا توسط مديرعامل يك باشگاه به بازيكنان(و البته سكوت چندين ساله در قبال آن براي عدم به خطر افتادن پست مربيگري) و ...متعلق به اوست.
6. طولاني شدن مطلب،حوصله خواننده را سرميبرد اما ذكر اين موضوع نيز شايد خالي از لطف نباشد. جلالي در نامه پاييز سال 84 به رييس جمهوري، مربيان خارجي را به نوعي دشمنان اين مملكت دانسته و حضور آن را باعث رخنه فرهنگي و پيامدهاي سياسي، فرهنگي و تفكرات استعماري قلمداد كرده اما در پاييز سال 86 دست به كار جالبي ميزند!
آقا معلم كه به استقلال اهواز و سطح اول فوتبال ايران قدم ميگذارد، يك مربي اهل كشور پاكستان بنام صديقخان را وارد پيكره استقلال اهواز و تمرينات اين تيم ميكند! به هر حال صديقخان اهل كشور محروم و فاقد فوتبال مطرح مثل پاكستان بود و برخلاف مربيان غربي هيچ پيامد سياسي، فرهنگي و تفكر استعماري نداشت و احتمالاً به توسعه فوتبال پاك كمك ميكرد!
گو اينكه امروزه فابيو كاپلو، خوزه مورينيو، روبرتو مانچيني، آلكس فرگوسن، آرسن ونگر، گاس هيدينگ، رافائل بنيتز، خوزه پلگريني، لئوناردو، فيليپه اسكولاري و ... كه در تيمهاي ملي يا باشگاهي غيركشورشان فعاليت ميكنند، در واقع مشغول رخنه فرهنگي، سياسي و تفكر استعماري هستند!
البته حالا كه آقا معلم تيم دارد ، حضور امثال بوناچيچ، بگوويچ، سابيو سوسا، پيت بيوتر و ... در فوتبال ايران و خصوصاً حضور امثال سردار ال و آلفردو فرينيا در كادر سرمربيگري فولاد خوزستان هيچ اشكال شرعي ندارند و روح هيچ كس را آزرده نميكند.
کد:
http://goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2010/01/05/1726513/%D9%8A%D8%A7%D8%AF%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA-%D9%88%D9%8A%DA%98%D9%87%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%B9%D9%84%D9%85-25-%D9%85%D9%8A%D9%84%D9%8A%D9%88%D9%86%D9%8A-%D8%AA%D8%A7
يعقوب كعبي
2010/1/5
نود و آغازرسمي پروژه بركناري كفاشيان
بدون ترديد اينكه محمد دادكان به عنوان رييس فدراسيون فوتبال بعد از سالها مجال صحبت مييابد يك اتفاق تصادفي نيست و نكات مختلفي پشت آن قرار دارد.
سايت گل - انتقادهاي تند محمد دادكان از شرايط كلي فوتبال ايران يك قرباني بزرگ داشت و او كسي جز علي كفاشيان نبود كه گرچه به دلايلي رأي منفي مردم را به خود اختصاص نداد اما مشخص است كه از نظر اعتباري او بدترين روزهاي مديريتي خود را تجربه ميكند.
كفاشيان كه موضوع بركنارياش مدام توسط مديران سازمان محك شده و مورد نظرخواهي قرار ميگيرد. امروز در شرايطي است كه شايد اگر كس ديگري جاي او بود استعفا را به تحمل آن ترجيح ميداد. امروز هيچ بني بشري در ايران به نفع او حرف نميزند و شرايط به جايي رسيده كه بركناري وي حتي باعث خوشحالي جامعه مخاطبان فوتبال ايران خواهد شد و اين سرنوشت كسي است كه بيجهت خود را به داخل معركهاي انداخت كه چندان مناسب كسوت مديريتي وي نبود.
كفاشيان امروز مديري است كه اعتبار چنداني نزد ورزشيها ندارد و حامي خاصي هم در ميان مطبوعات براي خود دست و پا نكرده است. به اين ترتيب با وجود علاقه وي براي ادامه كار شايد اين پيشبيني كه حضور دادكان در برنامه نود به نوعي زمينهسازي براي بركناري وي بود چندان هم بيراه به نظر نميرسد. البته اگر از علي كفاشيان سوال كنيد در اينباره به شما خواهد گفت كه تازه از فوتبال خوشش آمده اما ظاهراً اين عشق يكطرفه به لحاظ پاياني نزديك شده است.
بدون ترديد اينكه محمد دادكان به عنوان رييس فدراسيون فوتبال بعد از سالها مجال صحبت مييابد يك اتفاق تصادفي نيست و نكات مختلفي پشت آن قرار دارد.
کد:
http://goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2010/01/05/1726915/%D9%86%D9%88%D8%AF-%D9%88-%D8%A2%D8%BA%D8%A7%D8%B2%D8%B1%D8%B3%D9%85%D9%8A-%D9%BE%D8%B1%D9%88%DA%98%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D9%83%D9%86%D8%A7%D8%B1%D9%8A
2010/1/5
انتقام ديرهنگام عادل از علي آبادي
اين يك انتقام كلاسيك و وسترن از طرف محبوبترين مجري تلويزيون جمهوري اسلامي ايران از مديري بود كه هرگز از فرصت فوتبال به نحو خوبي استفاده نكرد.
سايت گل - عادل فردوسيپور در طول اجراي برنامه 90 در سالهاي گذشته، بيشترين آزار و اذيت را از سمت محمدعليآبادي رئيس وقت سازمان تربيت بدني و محمد آخوندي معاون او و مسئول روابط عمومي سازمان متحمل شد.
او كه بعد از مشكلاتي كه با اين 2 داشت، حتي به مرز تعطيلي برنامه هم رسيد، ديشب انتقام كاملي از جناب رئيس گرفت. حضور محمد دادكان در اين برنامه، با توجه به اين كه دادكان با ناكاميهاي مكرر فوتبال ايران تطهير شده و وجهه عمومي فوقالعادهاي دارد، زمينه را براي انتقادهاي مستقيم و بيسابقه از عليآبادي در تلويزيون ايجاد كرد و به اين ترتيب، رئيس كميته ملي المپيك ايران، كه سالها در پست رياست سازمان يكهتازي ميكرد، به طور كلي اعتبار خود را از كف داد.
اين يك انتقام كلاسيك و وسترن از طرف محبوبترين مجري تلويزيون جمهوري اسلامي ايران از مديري بود كه هرگز از فرصت فوتبال به نحو خوبي استفاده نكرد. وقتي كه دادكان ميگفت يكي از افتخاراتش اخراج توسط عليآبادي است، مشخص بود كه مردم چقدر از حرفهاي دادكان لذت ميبرند و چقدر تصوير عليآبادي در ذهن آنها دچار خدشه ميشود.
کد:
http://goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2010/01/05/1726902/%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%85-%D8%AF%D9%8A%D8%B1%D9%87%D9%86%DA%AF%D8%A7%D9%85-%D8%B9%D8%A7%D8%AF%D9%84-%D8%A7%D8%B2-%D8%B9%D9%84%D9%8A
2010/1/5
سند دستپاچگی پشت صحنه برنامه 90
حرف های تند دادکان موجب شده بود که از ساعت 12 نیمه شب نوشته ای در کنار تصویر خودنمایی کند: "تکرار قسمت آخر سریال بانو ساعت 1:15 "! این نوشته آن قدر مفهوم داشت که حتی دادکان هم با طعنه به فردوسی پور گفت: "تا پیش از اینکه ناگهان برنامه تمام بشود من حرفهایم را بزنم، یک وقت دیدی یک ساعت وقت داریم، یک ربع دیگر گفتی خداحافظی باید بکنیم، از این اتفاقات افتاده است"!
عکس زیر سند دستپاچگی مسئولین صدا و سیما را نشان میدهد که حتی وقت برای بازنگری و اصلاح دیکته متن زیرنویس نداشتند.
این در حالی است که طبق برنامه زمانبندی وب سایت صدا و سیما وقت در نظر گرفته شده برای برنامه ٩٠ سه ساعت بود که به ٢ ساعت تقلیل پیدا کرد.