بله دوست عزیز توصیه من هم همینه گرین بهترینهنقل قول:
:40:
Printable View
بله دوست عزیز توصیه من هم همینه گرین بهترینهنقل قول:
:40:
برتر مطلق نبوده رقيبشم فقط گيگا هست اونم توليد مادر برد يک نگاه به بنچ مارکاش بنداز ميفهمي :5:نقل قول:
به طور کلی نمیشه گفت که کدوم برند در کارت های ATi Radeon بهتر هست....هر مدل دارای یک برند مرغوب برای قابلیت Overclocking/Volt Modding+خنک تر بودن دمای GPU ها و همچنین مرغوب تر بودن Memory Chip ها میباشد.....نقل قول:
لطفا به این بحث ها ادامه ندید......
بحث من باjoin me بود نه با شمانقل قول:
نمیشه گفت کدوم برند بهتره ولی به طور قطع معتبر ترین تولید کننده ی کارتهای radeon شرکت sapphire هست .
:10:معتبر ترین تولید کننده ی کارتهای radeon شرکت sapphire هست:41::27: ok
لطفا به این بحث ها ادامه ندید......
من نمیدونم حالا این جمله ی شما چه معنایی داره ! ولی این رو هر کسی که کمی با gpu آشنایی داشته باشه میدونه ! بزرگترین شریک تجاری ati از گذشته ی دور سفایر بوده .
این یک تیسکه از سایت سفایر هست :
"Sapphire is ATI's largest and best performing partner World Wide" Dave Orton, CEO ATI
این جمله ی یکی از مسوولین بخش ceo شرکت ati هست . که از این صفحه میتونید اصل جمله رو بببینید
فکر میکنم نیازی به بحث نباشه .کد:http://www.sapphiretech.com/presentation/company/?cid=1&psn=000301
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولا براي اين گفتم که موضوع اين پست اين نبود دوما يک ضرب المثل قديمي ميگه هيچ ماست فروشي نميگه ماست من ترشه 3-اگه بخواهي سابقرو بگي سابقه ي ايسوز و گيگا بيشتره لينکيهم بهت نميدم چون همون کار خودت ميشه ميتوني از هرکسي دوست داري بپرسي اگه نخواستي ميتوني نظر سنجي درست کنينقل قول:
حذف شود .................................