نقل قول:
مرسی امیر جان .. اما چند سوال هم الان برام ایجاد شد این وسط ... اونم اینه که من اون عکس مربوط به فرمت های ویدئویی مربوط به مدل های LG رو من از سایت خاورمیانه LG برداشت کردم ...
حالا به نظر شخصی خودت، این مواردی که اشاره کردی در کشورهای تحت تحریم مثل شور خودمون پررنگ تر نیست ؟
از سوی دیگه، اگر محصولات تحت سفارش کشورهای عربی رو بخریم وضعیت بهتری ندارند ؟ ( خرید از بانه )
همون دیگه مهدی جان عرض کردم تو سایت های خاورمیانه ال جی همیشه همون مشخصات ریجن های اروپایی و آمریکایی ذکر میشه !!! ال جی از این کارا زیاد میکنه حتی رسپانس تایم هاش رو از روشی محاسبه میکنه که برند های دیگه حساب نمیکنن و از اون طرفم بهترین سناریو رو واسش در نظر می گیره .
نقل قول:
لطفا به این نحوه نامگذاری توجه کنید:
LH7000
LH700YR
LH70YR
اولی مال بازار اروپاست که DivX رو با کیفیت HD پخش میکنه دومی مال بازار ایرانه و سومی مال بازار خاورمیانه ست که نمیتونه با کیفیت HD پخش کنه و بسیار محدودیت داره. حالا سوال من اینه که میشه من Frimware LH7000رو برنم روی LH70YR?
خیلی ضدحال خوردم
نه بستگی فریمور نداره به طور سخت افزاری پنل های آسیایی فاقد امکانات اروپایی و آمریکایی هست دلیلش هم همونطور که ذکر کردم استفاده از چیپست های ارزون قیمت تو پنل های آسیایی هست نسبت به اروپایی و...