نقل قول:
دوست عزیز دعوا که نداریم شما نظرت اینه که فرگوسن برتره... من پپ رو ترجیح میدم!این که یه مربی جوان بتونه در یک فصل 6 جام بدست بیاره بی نظیره و همچین شخصی نیاز نداره بره کنار کسی که شکستش داده کار کنه و بعد جانشینش بشه...درخواست مضحکیه!بارسا با اقتدار قهرمان شد و اینو با یک بازی کاملا برتر جلوی تیم فرگوسن نشون داد...نه با دو گل اتفاقی در وقت اضافه یا در پنالتی و بلطف سر خوردن کاپیتان حریف!برای بعضیا یادآوری اون بازی هنوزم دردناکه. این حرفا در مورد دخالت یوفا و بازی نیمه نهایی فقط بهانه ایه برای فرار از شکست قاطع(!) منچستر و کوچک کردن بارسای مقتدر 2009 که البته شدنی هم نیست
دعوا نداریم درسته ... برترین سر مربی حهان از یه مربی آماتور درخواست جانشینی توی تیمشو می کنه چیز مضحکیه ...کجای گل رونالدو به چلسی تو وقت اضافه بود ... مثل اینکه اصلا" بازی رو ندیدید ... یونایتد کاملا برتر بود ... گل لمپارد تو وقت اضافه بود ...به به ... یعنی یه دونه از اون 4 پنالتی نگرفته شده هم پنالتی نبود ... جمعا خسته نباشید ...
نقل قول:
بله بله ! صد در صد ! معلومه سطح لیگ انگلیس بالاتره ! از 5 بازیکن برتر یه نفر هم تو انگلیس نبود ! فک کنم تو 10 تا هم بازیکن نداشته باشه ! اگه داشته باشه هم واسه چلسیه ! چلسی هم بسیار دوست می دارم !لالیگا خیلی سر تر از انگلیسه ! و این از تیم ملی انگلیس معلومه ! پپ هم البته شانس داشته که خورده به بهترین تیم بارسای قرن ! ولی مطمن باشید اگه به پپ هم تیم بدن توی 23 سال که هیچ توی 10 سال تمام افتخارات اغاتون رو کسب می کنه ! جالبه همین سر تون هم انگلیسی نیست !
جالبه شما تیم ملی رو به لیگ ربط میدین ... الان تیم ملی برزیل یکی از تیم های قوی هست ... اما لیگش چی ؟؟؟همین رونالدو ... یا کاکا ... یا بنزما .... یا رونالیدینیو ... یا رونالدوی برزیلی ... اینا کدومشون توی لالیگا رشد کردن که انقدر بهش مینازین ... ؟ لالیگا به نظر من فقط بازیکن میخره ... پرورش بازیکن اصلا تو لالیگا صورت نمی گیره ( مثال بارزش رئال مادرید)شما الان تیم های هم رده رو تو لیگ های اسپانیا و انگلیس به بازی با هم دعوت کن میبینی که تیم های انگلیسی خیلی راحت تیم های اسپانیایی رو شکست میدن ... ( این کاملا" گویای سطح بالای فوبتال تو انگلیس هست ) و اینکه تو انگلیس به جز دوتا تیم . تیم های دیگه ای هم حرفی برای گفتن دارن ( اشاره به سلطه ی رئال و بارسا ) ...