125 هزار تومن :18: يعني حتما ISP هست كه بشه ازش سرويس گرفت. شما لطف دارين.
Printable View
125 هزار تومن :18: يعني حتما ISP هست كه بشه ازش سرويس گرفت. شما لطف دارين.
نقل قول:
قيمتش همينه...... اگه خواستيد خودم ميام براتون نصبش ميكنم :10:
خيالتون جمع باشه اينقدر اكسس پوينت در تهران زياده كه به يكيشون كانكت ميشي......
نه داداش نانو 5 نمیخواد نانو 2 هم جواب میده من الان با نانو2 وصلم با فاصله 4.5 کبلومتر البته شهرستان ولی توی تهران بدلیل آپارتمانها شاید نشه ولی بلاخره توی 3 الی 4 کیلومتری یه آنتن ISP پیدا میشه.
نقل قول:
دوست عزيز نانو2 حدود 10تومن گرونتره در ضمن نانو2 در فركانس2.4گيگاهرتز و نانو5 در فركانس5.8گيگاهرتز كار ميكنه..:10:
سلام به همه دوستان :20:
میخوام از کسانی که اطلاعات دارن خیلی مفید و مفصل جواب بدن ممنون ...؟ :46:
من در لواسان کوچک هستم و اینجا فقط یه شرکت اینترنت وجود داره و دیگه سرویس ADSLنمیدن و پرشده !
جدیداّ سیستم Wirlessدارن میدن با این قیمت ها : Modem 150 T , سیستم نصب 4O T ,
ماهیانه تعرفه
45تومان = 128
60 نومان = 256
140 تومان = 512
این قیمت ها چطوریه با جاهای دیگه ؟ با این شرایطی که گفتم و این قیمت ها برای Wirless اشتراکی هست یعنی IPShare هست و محدودیت دانلود نداره ! و میگن اگه اختصاصی بخوای یه 150 تومان دیگه اضافه میشه برای IPValid !!!
سوال اول : آیا میشه خودم دیش بزارم ؟ و Send o Receive شخصی داشت ؟ با چه مقدار هزینه ؟
و همچنین شرکت هایی که ایران رو ساپورت کنن وجود داره ؟
سوال دوم : به جای وایرلس کاری دیگه میتونم انجام بدم ؟ سیستم دیگه ای باشه ؟ با همین هزینه ای که میخوام
بکنم ؟
سوال سوم : من کلاّ وقت برای صبر کردن ندارم اگه میخواهین Wimax رو پیشتهاد بدین چون شنیدم از سال دیگه ارائه میشه ! :2:
وای چه قیمت های نجومی سرم گیج رفت. خیلی قیمت هاش بالاست. با توجه به اینکه سرویس ها اشتراکی هستن. پول خون باباشونو می گیرن.نقل قول:
1- اگر منظورت آنتن وایرلس هست. نه نمی شه. یعنی تخصص می خواد. همینطوری الکی نمی شه. ولی اگر منظورت اینترنت EDSL هست آره اگر تجربه داشته باشی می شه. اگر 2 طرفه رو می خوای قیمت هاش نجومی دیش و ال ان بی مخصوص می خواد. یک طرفه ش حدود 150 خرج داره. EDSL تا دلت بخواد شرکت های سرویس دهنده داره. یه سرچ کنی متوجه می شی.
2- بله. اینترنت EDSL. تازه ارزون تر از این وایرلسیه که منطقه شما ارائه میده. من سرویس های Opensky دو مگابیت بر ثانیه رو پیشنهاد می کنم.
3- :20:
اوپن اسکای 512 نامحدود ماهی 15 تومن
برای راسال هم باید یه خط جدا از اینترنت داشته باشی که میتونه تلفن باشه و یا سیمکارت ایرانسل که اینترنت میده و کیلوبایتی حساب میشه و به نظرم عاقلانه ترین کار استفاده از همین ایرانسل و استفاده از دیش هست که سرجمع سی تومن هم نیمشه
ولی سعی کن تورنت راه نندازی که بیچاره میشی:31: