-
ناراحت نشید.
من هم رو یه سیستم که میخواستم ویندوز 7 نصب کنم مرحله اول رو رد میکرد و مشکلی هم نداشت، اما موقع مرحله دوم که میشد اخطار مرگ یا به عبارتی سیستم کرش میکرد. DVD ویندوز رو هم عوض کردم نشد که نشد.
مستقیم رفنم رو هارد و اونو با یه هارد دیگه عوض کردم. به راحتی آب خوردن ویندوز 7 روش نصب شد و هیچ مشکلی نداشت. به نظر من مشکلتون از هاردتون هست. ابتدا یه هارد تهیه کنید و تست کنید ببینید مشکلتون حل میشه یا نه.
-
ناراحت نشید.
من هم رو یه سیستم که میخواستم ویندوز 7 نصب کنم مرحله اول رو رد میکرد و مشکلی هم نداشت، اما موقع مرحله دوم که میشد اخطار مرگ یا به عبارتی سیستم کرش میکرد. DVD ویندوز رو هم عوض کردم نشد که نشد.
مستقیم رفنم رو هارد و اونو با یه هارد دیگه عوض کردم. به راحتی آب خوردن ویندوز 7 روش نصب شد و هیچ مشکلی نداشت. به نظر من مشکلتون از هاردتون هست. ابتدا یه هارد تهیه کنید و تست کنید ببینید مشکلتون حل میشه یا نه.
-
خوب بر فرض كه مشكل از هارد باشه. خوب اگر مشكل از اون باشه چه دليلي داره؟ ... بد سكتور داره يعني؟
-
يه چيز ديگه .. من الان يه دونه هارد 40 دارم. مي تونم اونم اف ديسك كنم بكنمش يه درايو بعد روش نصب كنم؟ ... چون تا جايي كه اميدوارم درست فهميده باشم بيست گيگ براي نصب سون كافيه !
-
حل مسئله
آقا مشكلمو فهميدم كجاست. گفتم مطرح كنم شايد به درد شماها هم بخوره. مشكل از كارت گرافيكم بود. يعني انگار نمي كشه كه موقع نصب عمل كنه. يه كارت گرافيك ديگه گذاشتم روي دستگاهم ( مال خودم geforce 8400 هست كه يه دونه geforce 9500 انداختم) درست شد. فكر مي كنم رمم چون 2 گيگه اين كارت گرافيكم از رمم مي كشه كه نميزاره اون قدرت كافي رو داشته باشه. بهر حال ظاهرا مشكل از كارت گرفيكم بود!