این کرک رو ببینید همونه یا نه:
کد:http://rapidshare.de/files/18607548/N.PDF.4.9.rar
Printable View
این کرک رو ببینید همونه یا نه:
کد:http://rapidshare.de/files/18607548/N.PDF.4.9.rar
متاسفانه همون دو تا فایل dll هست +2تا عکس سه بعدینقل قول:
نوشته شده توسط sAsAn.K
razel جان توی سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرچ کن یه چیزایی داره اونا رو روش تست کن;)
نزدیک به 15 تا کرک پیدا کردم ولی همشون عین هم کار نمی کنن.نقل قول:
نوشته شده توسط sAsAn.K
من نمی دونم چرا برای این برنامه های پی دی اف ساز یه کرک درست وحسابی وجود نداره. برای pdf machine هم من مثل همین خیلی دنبال کرک گشتم ولی چیزی پیدا نکردم. :sad:
نسخه فول 4.9
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم يك لينك ديگه
پسورد
براي Pdf Machine چه ورژني؟
مانی عزیز شما این لینکهایی که دادید خودتون امتحان کردید که واقعا فولند یا نه؟ یا بازهم روی پی دی اف هایی که ایجاد کردیم terial مینویسه؟ چون دیگه نمی تونم با این اینترنت حلزونی 22 مگا بایت رو دانلود کنم بعد ببینم کار نمی کنه. دمت گرم یه تستی بزن بهمون جواب بده.نقل قول:
نوشته شده توسط Mani_Borna
در ضمن من برای هیچ کدوم از ورژنهای pdf machine هیچ کرکی که کار کنه پیدا نکردم . من الان از ورژن 11.3 استفاده می کنم . دمت گرم اگه برا این نسخه یا نسخه های پایینتر کرک سراغ داری که کار کنه ما رو هم در جریان بذار.
خیلی ممنون :happy:
دوست عزيز لينكهاي فول تا حالا براي من پيش نيومده كه جواب نداده باشه.يكي از علتهاي اينكه كركهاي مختلف براتون جواب نداده ميتونه اين باشه كه از نسخه اصلي و قابل رجيستر استفاده نكرديد.در صورتي كه نسخه فول نسخه اصلي گزاشته ميشه به اضافه سريال يا كركي كه روشون تست شده و جواب داده.در ضمن من از هيچكدوم از برنامه هايي كه خواستيد تا حالا استفاده نكردم و اصلا بكارم نمياد كه بگيرمشون.
اينها براي PDF Machine
dsfjshgkfdg
14069-17369
يا
rtyhgf
14151-17387
يا
Serial: T09ZrYViirYAMGeeuOC6wA
يا
XxzFOpnn2uBNi4PJHeLwJw
يا
Z4WedwBmBemGG7gUCgtpeQ
10.2
10.5
10.5.1
اگر مثل خودم با لينكهاي تورنت مشكلي نداري ميتوني نسخه فول 10.8 را با اپرا از لينك زير بگيري
مانی جون خیلی ممنون و دستت درد نکنه