اگه مادر بوردتون به روز باشه خودش تایمینگ ها رو تنظیم میکنه و اگه نباشه شما بایددستی این کارو بکنید و تنها ریسک اینه که اگه تایمینگ رو تنظیم نکنید سیستم ناپایدار میشه یا شاید اصلا بوت نشه
Printable View
اگه مادر بوردتون به روز باشه خودش تایمینگ ها رو تنظیم میکنه و اگه نباشه شما بایددستی این کارو بکنید و تنها ریسک اینه که اگه تایمینگ رو تنظیم نکنید سیستم ناپایدار میشه یا شاید اصلا بوت نشه
ممنون از همه دوستان.
مادر بورد من PQ-E هستش از Asus که دارای چیپ P45 از اینتله و مادربورد تقریبا حرفه ایه برای اورکلاک. منتها من زیاد اطلاعاتی در این مورد ندارم. الان نمی دونم واقعا اگه رم CL5 از یه برند دیگه بگیرم ، چه کار باید بکنم تا دوال کار کنه .یعنی نمی دونم که مادر بوردم به قول دوستومن خودش تنظیم می کنه یا باید دستی این کار رو بکنم.
من جواب شما رو داخل این تاپیک دادم...
نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?p=4492617#post4492617
نقل قول:
لام.
یک Screen Shot از قسمت SPD برنامه CPU-Z از رم های فعلی خودتون بزارید ببینم رم های شما با چه ولتاژی روی 800MHZ Cas Latancy 4.0 کار میکنند.
به نظر من احتمالان رم های شما 800MHZ CL4.0 با ولتاژ 2.1V هست. که رم های فعلی که با Cas Latancy 5.0 هستند با ولتاژ کاری 1.8V کار میکنند. احتمالا هر دو با هم رم های قدیم CL4 + جدید CL5 با ولتاژ 2.1V بتونند روی CL4 کار کنند....
موفق باشید.
این هم یه عکس .
فقط لطف کنید یه جوری توضیح بدید که من که با اورکلاک و این جور چیزها زیاد سر و کار نداشتم ، متوجه بشم .
ممنون.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]