با استفاده از صدا هم میشه قفل اینجور کیفارو باز کرد وقتی کد هارو میچرخونی اگه رو عدد صحیح بری یه صدای تق مانند کوچیک میدهنقل قول:
من خودم وقتی تو مدرسه بچه ها رمزای کیفاشونو گم میکردن از این راه کمکشون میکرد البته در راه رضای خدا:31:
Printable View
با استفاده از صدا هم میشه قفل اینجور کیفارو باز کرد وقتی کد هارو میچرخونی اگه رو عدد صحیح بری یه صدای تق مانند کوچیک میدهنقل قول:
من خودم وقتی تو مدرسه بچه ها رمزای کیفاشونو گم میکردن از این راه کمکشون میکرد البته در راه رضای خدا:31:
با سیخ از لای در ( ستون ماشین ) میشه بازش کرد فقط کافیه سیخ رو به همون چیزه که مال قفل کردن دره : دی برسونی .نقل قول:
البته پراید های الان رو نمیدونم بشه یا نه 6-7 سال پیش اینکارو کردم
مرسی. ماشینای دیگه رو هم میشه اینجوری باز کرد؟نقل قول:
خواهشنقل قول:
والا امتحان نکردم :31:
خودت در راه غلط استفاده نکنی هیشکی مثل تو فکر نمیکنه !!نقل قول:
به نظر شما , آموزش این شگرد های سرقتی میتونه برای جامعه مفید باشه ؟ حتی برای استفاده مفید !
شما چطور تضمین میکنین که در راه درست استفاده نشن ؟
بیاین اینطور فکر کنیم که یکی بیاد از اینجا آموزش ببینه و گاوصندوق خونتون رو بزنه !
همین
با سلام خدمت سارقین عزیز (شوخی)
خیلی خوب بود
استفاده بردیم
باز کردن قفل کلا سه تا راه داره
استفاده از آچار قفل که معمولا تو ایران گیر نمیاد و خود کلید ساز ها دارن . شمام اگه خواستید باید بسازید برای خودتون
بامپ کی ها و سایر سیخ آلات (:دی) هم جز همین روش به حساب میان
انهدام قفل با مواد منفجره که توصیه نمیشه میزنید خودتونو منفجر میکنید خونتون میوفته پای من :13:
انهدام قفل با اسید که شیوه ایست بسیار وقت گیر !
نتیجه اینکه کلا قفل باز کردن عمل سختیه و جدیدا قفلایی هم اومدن که اصلا قابل باز شدن نیستن .
لاستیک شیشه طرف راننده رامیکنی بعد بایهسیخ راحت میشه بازش کردنقل قول:
اگه قرار باشه هرکسی بلد باشه در خونه باز کنه که....
سلام خسته نباشی کسی گاو صندوق رو میتونه باز کنه؟؟؟