نه خیلی خوبه !!
با وی ری دیگه اره ؟!
یادم باشه از این به بعد هی بهت بگم براچی کار نمیزنی :دی
راستی ........ یه کم اگه عشقت مدلسازیه به خودت سخت بگر و کار بزن حتما !!
عالیه عالی !!
Printable View
نه خیلی خوبه !!
با وی ری دیگه اره ؟!
یادم باشه از این به بعد هی بهت بگم براچی کار نمیزنی :دی
راستی ........ یه کم اگه عشقت مدلسازیه به خودت سخت بگر و کار بزن حتما !!
عالیه عالی !!
خيلي خوبه....آفرين....ماشاالله :31:
كلا خوب شده.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط دو تا مشكل داره به نظر من.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1.نور ها رو طبق واقعيت نزاشتي...معمولا اگه مثل واقيش نور پردازي كني ريل تر ميشه..مخصوصا سايه ها... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.چرا با وي ري رندر كردي... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اينجا استخدام شدم كه همه رو بكشم به سمت منتال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا يا خودت با پاي خودت مياي به سمت منتال...يا..يا....
يا نمياي ديگه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آفرین خیلی خوب ساختی
قشنگ شده
نور پردازی میتونه بهتر بشه
در کل آفرین خوب شده
به به
چه مدلنگ خوبی
چه محل کاره دلبازی
چیکار میکنی اینجا ؟
شرکته ؟
آفرین
فقط رندرو میتونی بهتر کنی
تو اولین عکست زیاد خوب نیست اما تو عکسای بعدی رندر خیلی بهتر شده
موفق باشی
اوووووف.....!
تو که خیلی پیشرفته ای!
یعنی خیلی چیزا!! اون کی برد، مانیتور، موس، لپ تاب ... مدلینگت خیلی خوبه که..نقل قول:
به جز کامپیوترا و صندلی و مبلا بقیش و خودم ساختم
آفرین... نور پردازی و رند بهتر می تونه بشه...
آفرین، آفرین....
کارت درسسته.........دی...مدلینگ خوبه....این نور اگه نور واقعی محل کارته که ÷س باید با عینک افتابی بری سر کار.....بازم خسته نباشی.....فقط نور خوب نشده.....اگه نور رو ردیف کنی رو رندرتم خیلی تاثیر میذاره.......موفق باشی...بای
ممنون عزیــــــــــــــــــــــ ـــزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آخه اینجوری که پز نمیدن دختر!!!!
محل کار و میسازن میزارن اینجا!!!!بعد از ال سی دی ها یه رندر گنده میگیرن!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی که کارم و دیدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
راس میگی ها جای p30 خالیه!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آره؟!خوب شده؟!!نقل قول:
بهله با وی ری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عالی خودتی و کارات!!
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کلیشو مدیون آموزش ادیت پلی خودتم
اتفاقا من در مورد نورا خیلی مشکل داشتم،خیلی باید کار کنم و کمکم کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ممنون از نظر و تعریفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونی مثلا من 3 ساعت مدل سازی میکنم،4 ساعت تلاش میکنم برای نور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ،1 ساعتم متریال میدم!!!!!
کلا با نورای کارم درگیرم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ممنون مدیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره شرکته کارم همون 3d دیگه
تازشم اون پوسترای رو دیفالم خودم ساختم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
حالا چرا اوووف!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا که گفتی همه جزء کامپیوتره!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اون خرت و پرتا و کمد و 3 تا میزارو اینا ساختم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در این که میتونه بهتر باشه شکی نیست
مرسی از تشویقت دوست سبز من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راس میگم به خدا!!!! انقد آفتاب می افته تو!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ممنونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در مورد نورم بیشتر باید بجنبم می دونم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوتی شد ووو تکراریه