آفرین شهاب خیلی عالی ساختی ، اما من نفهمیدم این چه نرم افزاریه و آیا از مکس جداست یا .. ؟ کار باهاش چطوریه ؟
کار تو که عالیه ! :31:
Printable View
آفرین شهاب خیلی عالی ساختی ، اما من نفهمیدم این چه نرم افزاریه و آیا از مکس جداست یا .. ؟ کار باهاش چطوریه ؟
کار تو که عالیه ! :31:
ایول داش شهاب
چی شده
خیلی زیبا و عالیه..
میشه یکم در مورد این نرم افزار توضیح بدی...چون من با این نرم افزار کار نکردم..آیا میشه مدل با txture آورد تو 3dmax یا بلعکس...
كارت حرف نداره شهاب....
چه با مكس، چه با VUE، چه با Paint :31:
در هر حال خفنی...
ميگم نرم افزارش قويه؟؟؟ به مكس ميرسه؟؟؟
يه كار خفن ازش ميتونی گير بياری؟؟؟
محيطش چه شكليه؟؟؟
اين ديگه چه كار يه ؟ به اينم ميگن رندر ؟ متاسفم ، واقعا متاسفم كه اينو ميگم خيلي مزخرف نشده :31: خيلي عاليه خيلي بسيار
ليكن كمي بنظرم ديشب بارون اومده بود هنوز خوب خشك نشده . كمي براق شده ( خاك ) طبق معمول تعريفم بي تعريف ! اوه آموزش؟ :18: آفرين شهاب جان واقعا بينهايت قشنگ شده ، از خوشحالي نميدونم چي بگم! عاليه پسر :21:
سلام.خیلی عالی شده , ترکوندی :دی
سوال هام هم همون سوال های برهان هستش :دی
مرسی از نظرت:11:نقل قول:
نه بابا یه کار ساده زدم تستی بودنقل قول:
ممنون سارا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (گل نداشتم گل خودتو بگیر:دی)
به به آقای سروش ماشین کار خسته انجمن :دینقل قول:
مرسی سروش جان:11:
کاربر فعال کم کار انجمن هم بالاخره دیدیم یه نظری بده :دینقل قول:
ممنون از نظرت:11:
ئهنقل قول:
اینو ببین
کجایی تو؟:دی
مرسی برهان
:11:
خوب بعدا یه ترجمه از حرفات برام بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مرسی به هر حال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:11:
بیخیال بابا چه همه الکی تعریف میکننا از یه کار الکی :دینقل قول:
ممنون:11:
خوب اینطوری که مشخصه اکثر بچه ها زیاد آشنایی با این برنامه ندارن
این برنامه کار اصلیش ساخت محیط طبیعی هستش
چند تا بخش کلی داره
یکی train هست که توش زمین رو میسازید
بعد یه بخش برای ابر و این چیزا داره
یه بخش آب داره که میشه دریا و رودخونه و اینا رو باهاش ساخت
بخش ساخت گیاه داره که هنوز باهاش کار نکردم
یه سری ابزارای دیگه هم مثل سنگ و اینا هم داره
بعد برای ساخت زمین یه صفحه مسطح به شما میده که با قلم شروع میکنید روش کشیدن و کوه ساختن
و البته
چندین ابزار مفید هم داره که با کلیک روشون کوه های مختلف رو میتونید شبیه سازی کنید
متریال های خیلی جالبی هم داره
مثلا میتونید بر اساس ارتفاع و شیب و این جور مسائل یه متریال متغیر بسازید تو هر نقطه که مثلا پایین کوه رنگش سبز بشه بالاش قهوه ای بشه
کلا ابزار قدرتمندی داره
الان این برنامه به یکی از مهمترین برنامه های برای ساخت بکگراند ها توی جلوه های ویژه سه بعدی تبدیل شده و کاربرد زیادی پیدا کرده
در مورد ارتباطش با برنامه های دیگه هم که باید بگم یه پلاگین برای هر برنامه نصب میکنه که میتونی فایلهاتون رو با اون تو برنامه مورد نظرتون باز کنید
به به.
خیلی منظره ی زیبا و جالب و دلچسبی شده شهاب عزیز.
منتظر کارهای بعدیتون هستم.
نه بابا !!
نرم افزار خوبیه .... !!
خیلی خوب شده .... آفرین
خیلی عالی شده شهاب..
یکی دو ماه پیش یه کم باهاش کار کردم ولی موقع وارد کردن فایل هاش به مکس، مکس بسته می شد که نمی دونم ایراد از نسخه ی برنامه بود یا ضعیف بودن سیستمم...
سر فرصت می رم سراغش باز..
دستت درد نکنه.. این تاپیک رو نذار بره پائین..! :20: