از دوستاني كه در خصوص تعرفه هاي سرويس هاي ADSL مخابرات و مزايا و محدوديت هاي ارائه شده از طرف مخابرات اطلاعي دارن نظرات خودشون رو در اين خصوص اعلام كنند. با تشكر
Printable View
از دوستاني كه در خصوص تعرفه هاي سرويس هاي ADSL مخابرات و مزايا و محدوديت هاي ارائه شده از طرف مخابرات اطلاعي دارن نظرات خودشون رو در اين خصوص اعلام كنند. با تشكر
خبر فوق العاده:
واگذاري adsl مخابرات در مناطقي از تهران آغاز شده ....
اينم ليست مناطق تهران كه مخابرات adsl ميده :
تعرفه هاش فوق العاده هست ... بدون محدوديت حجمي :کد:http://www.tct.ir/pagecontent.php?rQV==wHQ2AzM5YDQ6IXZi1WduRWSldWYwxHQwAkOlBXeURnblRnbvNGfABDQ6UGc5RVZyVHdjVnc0NHfAVDMxUDQ6UGb0lGd
64kb = 6000
128kb= 10000
256kb= 12500
512kb= 21000
1024kb= 39000
2048kb= 78000
يكي از بچه ها كه از همين سرويس ها گرفته ميگه كه سرعتش مثل dedicated هست ...
اميدوارم اين حركت زودتر به كل كشور توسعه پيدا كنه ...
اينم تعرفه ها البته همه نامحدود:
64 كيلو 6000 تومان
128كيلو 10000تومان
256كيلو 12000تومان
512كيلو 21000تومان
1024كيلو 39400تومان
2048كيلو 76700تومان
البته به كاربرهاي خانگي فقط 64 و 128 ميدن
در ضمن مثا اينكه قراردادا همه دوماهس يني هر دو ماه بايد اكانت رو شارژ كنيد.
نظر شخصی من : قیمت خوبه سرعت خوبه ولی کیفیت از پارس آنلاین افتضاحتره چون همون طور که میدونین بعضی از روزای خاص @@ پارس آنلاین به گفته یوزرهاشون گند میزنه توی سرویس و همه چی رو میبنده
بازم بگید مخابرات !!!:41::13:
با تشكر از 2 دوست عزيز و بزرگوار afshin_dks و totayma به خاطر مطلب بسيار مهمي كه درج كردند. مطالبتون به پست اول منتقل شد. در مورد تعرفه ها بايد بگم خيلي خوبه. با توجه به نامحدود بودن سرويس ها و قيمت هاي مناسب به نظر من بهتر از مخابرات سرويس بگيريم. البته دوست عزيزمون اشاره كردن 128 بيشتر نمي دن.
1- آيا با ارائه كارت دانشجوئي و ساير مداركي كه بشه باهاش 128 بالاتر گرفت، ميشه از مخابرات هم 128 بالاتر گرفت؟
2- دوستاني كه شخصا رفتن مخابرات لطف كنن بگن شرايط ثبت نام چطوريه؟ شارژ 2 ماه اول رو بايد موقع مراجعه پرداخت كرد؟
3- مودم ميدن؟ قيمت مودم مخابرات چقدره؟
من شنیدم سرعتش خیلی بالاست. مثلا 128 که میگیری سرعتش اندازه همون 128 هست ولی با کلیک کردن رو یه لینک صفحه با سرعت نور باز میشه.
قیمت و کیفیت ظاهریش که خوبه امیدوارم گند نزنن.
خوب وقتی برای سرعت های بالاتر از 128 تعرفه زدن یعنی اینکه میخوان بفروشن دیگه پس میخوان به کی بدن؟نقل قول:
با تشكر از 2 دوست عزيز و بزرگوار afshin_dks و totayma به خاطر مطلب بسيار مهمي كه درج كردند. مطالبتون به پست اول منتقل شد. در مورد تعرفه ها بايد بگم خيلي خوبه. با توجه به نامحدود بودن سرويس ها و قيمت هاي مناسب به نظر من بهتر از مخابرات سرويس بگيريم. البته دوست عزيزمون اشاره كردن 128 بيشتر نمي دن. آيا با ارائه كارت دانشجوئي و ساير مداركي كه بشه باهاش 128 بالاتر گرفت، ميشه از مخابرات هم 128 بالاتر گرفت؟ دوستاني كه شخصا رفتن مخابرات لطف كنن بگن شرايط ثبت نام چطوريه؟ شارژ 2 ماه اول رو بايد موقع مراجعه پرداخت كرد؟
مشهد چي؟ شامل شده؟
هنوز مال كسايي كه فيبر نورين هست؟
کسی از مراکز مخابرات
یا تلفن 190 خبر گرفت بگه.
من که اگر مجبور نشم اصلا از مخابرات نمی گیرم ترجیح می دم چند تومن گرونتر بدم تا dsl دولتی نشه چون وقتی شرکت های pap حذف شن باز دست دولت می افتد و اسراف کاری ها و .....نقل قول:
پیشنهاد می کنم کسایی که تو مرکزشون بجز دولتی شرکت دیگری نیست بگیرن و وقتی خصوصی ها امدن سوییچ کنن رو خصوصی ها
سلام دوست عزیز،نقل قول:
تو این لینکی که گذاشتید، هیچ توضیحی درمورد ارائه اینترنت توسط خود مخابرات داده نشده و صرفا شرکت هایی رو که در هر منطقه سرویس ارائه میدند نام برده.
اگر لینک تغییر کرده، لطفا اصلاح کنید، چون قیمت هم هیچ جایی درج نشده.
ضمنا در مورد خطوطی که فیبر نوری هستند و امکان برخورداری از ADSL رو ندارند، راه حلی پیدا شده یا خیر؟
با تشکر