تایید میشه!نقل قول:
من میگم 5530 ... 240 تومنه ... هم بلدی هم کیفیت صداش خوبه !نوکیا هم هست
Printable View
تایید میشه!نقل قول:
نوکیا بودن چه خاصیتی داره؟؟؟:27:نقل قول:
به قول این دوستمون M7600 امکانات بهتری داره...قیمت هم دور و بر 270 تومنه....:46:
دوست عزیز این بر می گرده به اعتقاد قدیمی مردم که باور دارند که نوکیا گوشی های خوبی می زنه!نقل قول:
نوکیا بودن چه خاصیتی داره؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به قول این دوستمون M7600 امکانات بهتری داره...قیمت هم دور و بر 270 تومنه....
نمونش تو 5800
وقتی که یک تاچ از طرف نوکیا اومد همه خریدند!
یعنی شما میگین 5800 چون نوکیاست و چون مردم اعتقاد دارن که نوکیا گوشی های بهتری میزنه>>>به جای M7600 یه 5800 بخرن...درحالی که ,m7600 خیلی بهتر از 5800 ...آره؟:13:نقل قول:
دوست عزیز این بر می گرده به اعتقاد قدیمی مردم که باور دارند که نوکیا گوشی های خوبی می زنه!
نمونش تو 5800
وقتی که یک تاچ از طرف نوکیا اومد همه خریدند!
خب البته شايد به بحث اينجا زياد مربوط نشه. ولي خب اكثر PPC ها تقريباً يه شكلن. اندازهاشون هم گنده است. خيلي طراحي نوآورانهاي هم توشون نديدم تاحالا. نميدونم البته يه چيز سليقهايه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یعنی شما میگین 5800 چون نوکیاست و چون مردم اعتقاد دارن که نوکیا گوشی های بهتری میزنه>>>به جای M7600 یه 5800 بخرن...درحالی که ,m7600 خیلی بهتر از 5800 ...آره؟
متوجه نشدی!
من میگم بعضی از مردم که اطلاع زیادی از گوشی ها ندارن میرن سراغ نوکیا چون نوکیا!
متوجه نشدی؟:18:
اقا ممنون از راهنمایی هاتون . چقده نظر نمیدونم به کدوم گوش بدم .
من صدای بیرونی اصلا نمیخوام . فقط میخوام صدای هندس فریش زیاد زیاد باشه مهمتر از صدی هندسفری کیفیت Bass فوق العاده باشه.
به نظر من سونی اریکسون مدل W به علت داشتن Mega Bass بیسش از نوکیا بهتر باشه . نوکیا مگا بیس نداره و سامسونگ.
نظر شما چیه ؟
بعضی از گوشیای سامسونگ و نوکیا مگابیس دارن (فکر کنم 5800 یا n81 داشته باشه) ولی مگابیس سونی اریکسون خیلی قویتره (توی هندزفری) و مقایسه ای که بین W950 و iPod Nano و N91 شده بود، سونی اریکسون برنده بود...نقل قول:
اقا ممنون از راهنمایی هاتون . چقده نظر نمیدونم به کدوم گوش بدم .
من صدای بیرونی اصلا نمیخوام . فقط میخوام صدای هندس فریش زیاد زیاد باشه مهمتر از صدی هندسفری کیفیت Bass فوق العاده باشه.
به نظر من سونی اریکسون مدل W به علت داشتن Mega Bass بیسش از نوکیا بهتر باشه . نوکیا مگا بیس نداره و سامسونگ.
نظر شما چیه ؟
سلام . من هم اكسپرس موزيك داشتم(5310) هم واكمن W810 و لانم W960 دارم به نظر من اگه فقط ميخواي كه صداي هندسفريش بلند و با كيفيت و با بيس بالا باشه فقط سري W سوني رو بگير. چون هم هندسفري هاش واقعا با كيفيته هم وقتي ميزاري تو گوشت و آهنگ گوش ميدي ديگه اصلا صداي بيرون رو متوجه نميشي.
در كل من بهت W960 رو پيشنهاد مي كنم . خودم چند ماه پيش گرفتم 265000 تومن.
امكاناتش واسه موزيك عاليه. . .:20:
اتفاقا منم چند ماهه دارم دنبال یه گوشی با مشخصاتی که گفتین می گردم.ولی هنوز نتونستم تصمیم بگیرم.
بنا به گفته دوستان مدل های زیر میتونن کاندیدهای خوبی باشن:
Samsung Beat DJ
Nokia 5800
Nokia 5530
هر کدوم هم معایب و مزایای خودشو داره.مثلا Beat DJ کیبرد QWERTY نداره ولی تاچ خازنی داره!!و قیافش خیلی جذاب نیست(البته به نظر بنده و توی عکس.از نزدیک Beat DJ ندیدم.)
5800 خیلی خز شده!!!!و یه سری اشکال های کوچیک داره!
5530 ، GPS نداره.و احتمالا خز میشه!
کیفیت پخش 5800 رو با W950 مقایسه کردم هر دو صدا و بیس یکسانی داشتن.(هر دو رو با یک آهنگ و با هندزفری Sony Ericsson تست کردم)نقل قول:
میخوام فقط صدای هندسفریش زیاد باشه بخصوص صدای بیسش عالی باشه .
خواستم ببینم موزیکال نوکیا بهتره یا سونی اریکسون و اگه لطف بکنید مدل گوشی هم بگید ممنون میشم. منتظر یاریتون هستم
اگه کیفیت هندز فری نوکیا خیلی خوب نباشه میتونی یه هندز فری خوب بگیری.خیلی گرون نیست.
نتیجه تصمیمتو و دلایلتو اگه بگی ممنون میشم.