دوست من پایین بودن سرعت سیستم عوامل متعددی داره............
میتونه از ویروس باشه یا هاردت مشکل داشته باشه .........
مشکل شما تو گیم هم از کارتتون هست که جزو کارتهای ضعیف هست..........
Printable View
دوست من پایین بودن سرعت سیستم عوامل متعددی داره............
میتونه از ویروس باشه یا هاردت مشکل داشته باشه .........
مشکل شما تو گیم هم از کارتتون هست که جزو کارتهای ضعیف هست..........
دوست عزیز من تک تک موارد رو برات توضیح میدم تا متوجه بشی هیچ ربطی به سخت افزار نداره و مقایسه نهالم و سری i7 با پردازنده های دو و تک هسته ای مقایسه رم 3 کاناله 3 یا 6 گیگ با 512 مگ رم دی دی آر و...کاملا غیر منطقی هست!نقل قول:
arbabe.sayeha عزیز دلم
آخه من دارم باهاش کار می کنم درسته شاید توی بنچ مارک و ... آنار بالایی رو آورده باشه ولی بخدا سرعت لود ویندوز سرعت کار توی محیط ویندوز و ... واقعا تغییری نمی کنه
اگه نرم افزار یا هر اپلیکیشنی مولتی تریت اونقدر توان داشته باشه قطعا میتونه هر چهار هسته رو رو فول لود ببره ...خیلی راحت بگم مثال ملموسش اینه شما برای کشتن یه موش از یه هفتیر و یه تانک استفاده کنی بعد بگی اینا با هم فرقی نمی کنن!!:دی یعنی تا کاربرد شما در حدی نباشه که از همه کارایی پردازنده و رم و... قوی استفاده کنه با مدلهای پایینتر تفاوت محسوسی نداره دیگه 512 مگ رم و سی پی یو قدیمی اصلا قابل قبول نیست...نقل قول:
عرض کردم تنها مزیتی که داره اینه که هنگ نمی کنه وقتی برنامه ها میریزن به هم یعنی درصد استفاده از سی پی یو بالاتر از 21 نمی ره به جز رندر کردن توی زمینه پرمایر مه 100 درصد استفاده می شه
نقل قول:
لود ویندوز 18 ثانیه تا 25 ثانیه هست
لود ویندوز قبل از همه چیز به تعداد قطعات و وسایل جانبی هارد سالم و پر سرعت ویندوز سالم و بدون ویروس و غیر فعال کردن بوت دیوایسهای اضافی و...دیگه هست!قدرت پردازش قطعات رو با سرعت لود ویندوز نمیسنجن!
شما ویروس چک +هارد دیفرگ + فعال کردن یک بوت دیوایس و غیر فعال کردن همه آنبردها و ...انجام بدید تا تفاوت سرعت بوت رو ببینید
اینام که دیگه مشخصه حتما از نرم افزار های پاک کننده و مرتب کننده سیستم مثل سیستم مکانیک استفاده کنید انقدر دسکتاپ رو شلوغ نکنید نرم افزار ها جدا و تو یک پوشه مثلا به اسم Software بازی ها جدا تو Games و... اینم بگم تعداد زیادی نرم افزار یا بازی سنگین همزمان روی سیستمی نصب باشه کمی کندش می کنه...(شما بازی و نرم افزار رو کدوم درایور نصب می کنی!؟)نقل قول:
وقتی که میاد توی ویندوز 1 دقیقه طول می شکه که همه برنامه ها رو بشناسه
بازم می گم شاید به دلیل تعداد هارد های من باشه
البته دسکتاپ من هم یه خورده اوضاعش افتضاحه می تونید ببینیدش
روی عکس کلیک کنید تا بتونید کامل ببینید
اصلا مشکلات کندی ویندوز و ...ربطی به سخت افزار در درجه اول نداره دوست عزیز شما با این قطعات چرا از سیستم عامل 64 بیتی استفاده نمی کنید!؟بله مشکل سرعت شما خیلی به تعداد سرعت و هاردی که روش ویندوز نصب شده داره شما هاردهای قدیمی و سرعت پایین رو غیر فعال کن همیشه ویندوز سالم رو روی پر سرعت ترین هاردت بریز جدا برای این سیستم Raid 0 دو هارد پر سرعت 500 گیگ توصیه میشه!
اینم که ویندوز به سیس نمره 5.6 داده در درجه اول اصلا مهم نیست و اعتباری نداره دوم اینکه باید دید محدود کننده چیه (پایینترین نمره) که فکر می کنم همون هارد باید باشه...
علاوه بر همه این کارها گرافیکت یک گرافیک کاملا متوسط - محسوب میشه پس تو بازی ها خیلی ازش انتظار نداشته باش + یک اورکلاک حداقل 15-20% برای چنین سیستمهای های اندی توصیه میشه!
اوهوم؟!:46:
حالا در کل چه سیستمی پیشنهاد میدید.(کیس،مانیتور LCD،صفحه کلید،موس)اسپیکر نمیخوام بگیرم.
یه مادربورد کامل معرفی کنید،که در اینده کم نیاره،و قطعات جدید رو ساپورت کنه،مثل CPUهای شش هسته ای ،رم، گرافیک (NVIDIA&ATI)و...
یه کارت صدا که از صداهای دالبی و سه بعدی پشتیبانی کنه.
مچکرم
دوست عزیز دقیقا می گم که مشکل سیستم شما از کجاست
خوب دقیقا معلومه از هاردهای اکسترنال شما
هارد اکسترنال برای یک سری کاربردهای خاص و اضطراری هست نه برای نصب سیستم عامل و برنامه
شما این هاردها را جمع کن و به جاش سه تا هارد 250 گیگ سامسونگ یا سیگیت را بصورت RAID5 پیکربندی کن اونوقت تفاوت را کاملا احساس میکنی
اگه هزینه اش را نداری دوتا هارد را بصورت RAID0 استفاده کن بازهم تفاوت محسوسه
کلا هاردهای اکسترنال برای مقاصد خاصی هستند نه برای نصب سیستم عامل و برنامه های سنگین
نقل قول:
با سلام
cpu core i7 920 =290
m.b=asus p6t delux v2 =315
ram= 3*2g ddr3 1600 team group=170
vga 5870 sapphire=470
power gp885a =160
hdd 2* samsung f3 500g raid0 =100
lcd p23700 =270
case=green tuniq3=80
dvd rw liteon 24x =30
=1885
سیستم خوب و فوق العاده ایه. کارت صدای آنبرد مادربرد ازکارتهای خوبه . گرافیک قویترین بازاره (تک کارت) و از directx11 پشتیبانی می کنه . مانیتور یکی از بهترینهای بازاره و برای گیم ، فیلم , فوتوشاپ و .. مناسبه (مخصوصا" گیم) در کل عالیه .
نقل قول:
سیستم خوبیه فقط مادربرد را عوضش کن و یک برند دیگه بگیر مثلا BIOSTAR یا GIGABYTE
دوست عزیز ممنون از نظرت ولی علت؟نقل قول:
اگه می خوای بگی مشکل داره باید بگم که نه!نقل قول:
سیستم خوبیه فقط مادربرد را عوضش کن و یک برند دیگه بگیر مثلا BIOSTAR یا GIGABYTE
سری P6T یه سری مشکلات داشتن برخی مدلهاشون که البته راحت قابل رفع هست + هیچ ربطی به P6T D نداره با این حال از برندهای دیگه مثلا گیگا همین مین با مینی مثل UD5 مقایسه شده که اصلا این حدود قیمت نیست!!و...
اگه بخوایم دنبال موارد باشیم تو هر سری مدلهای مشکلدار از هر برندی وجود داره...
شما این مین رو کجا و کی 315 قیمت گرفتی؟نقل قول:
دوست عزیز ممنون از نظرت ولی علت؟
حق با شماست. فکر نکنم با این قیمت گیر بیاد. قیمتش خیلی رفته بالا.نقل قول:
شما این مین رو کجا و کی 315 قیمت گرفتی؟
از همه دوستان مچکرم
اگه کسی نظر دیگه ای داشت دریغ نکنه