نقل قول:
آقا پوريا دوست عزيز اولا كه من همه مقايسه ها رو با مگان 2 ليتري انجام دادم نه مگان 1600
خوب این مقایسه اشتباهه! برای اینکه رنج قیمتی میگه باید با 1.6 مقایسه بشه! پس مقایسه شما از ریشه اشتباهه! معلومه یه ماشین تو یه سگمنت بالاتر رو اومدید با یه ماشین کوچیک شهری دارید مقایسه میکنید!
نقل قول:
ضمنا من خودم مگان 2000 دارم و پسر دائيم ياريس صندوقدار و با جفتشون هم خيلي رانندگي كردم
خوب الحمدلله! پس در جریان هستید که یاریس اونقدری کوچیک نیست که بهش بگیم اسباب بازی!
نقل قول:
اصولا ياريس ماشينيه كه تويوتا براي اقشار كم درآمد ساخته نگاه نكنيد كه توي ايران قيمتش بالاست ( يه چيزي بيش از 2/5 برابر قيمت جهانيشه ) ولي مگان يكي از ماشيناي پرطرفدار اروپا با ايمني و تجهيزات نسبتا كامل و با قيمت بسيار مناسب مگان از جمله ماشينايي هست كه قيمتش تو ايران خيلي نزديك به قيمت جهانيشه
این مورد جای بحث داره! این حرف رو کی زده که ماشین های کوچیک واسه اقشار کم در آمده؟؟ همه کمپانی ها حتی شورلت مدلهای شهری تولید میکنن که بعضا قیمتشون به قیمت ماشینهای سدان نزدیکه!
ضمنا شما دارید مگانی که تولید داخله رو با یه ماشینی مثل تویوتا یاریس مقایسه میکنید که نزدیک 110 درصد گمرک و عوارض میخوره! همین مگان رو اگه قرار بود وارد کنن الان با قیمت 45-46 تومن دست ما میرسید!(قیمتی که اوایل مگان داشت!)
نقل قول:
اينكه هر كسي مختاره كه نظرشو بگه و كسي حق نداره كه در مورد اون آدم اعمال نظر بكنه و با هزار تا متلك و حرفاي نه چندان قشنگ به دليل اينكه 1755 پست داده اون آدم رو محكوم كنه .
نظر اگه نظر درستی باشه و متعصبانه نباشه باید بهش احترام گذاشت وگرنه نظری که از روی تعصب و غرض ورزی بخواد داده بشه همون بهتر که کوبیده بشه! خود شما پستت رو یه بار دیگه نیگاه کن! غیر از مورد بنزین چندتا از معایب مگان رو نوشتی؟ آیا نوشتی که کمپرسور کولر اکثرشون مشکل داشته؟ آیا نوشتی که بعد یه تصادف نه چندان بزرگ ماشین ایرادهای مسخره از خودش درمیاره؟؟ تازه خدمات پارس خودرو رو که همه ازش مینالن و تعمیرکارهاش هنوز از رو کتاب خودآموز تعمیرات اتومبیل کار میکنن! رو با خدمات ایرتویا که تمامی تکنسین هاش دوره دیده ان رو یکی نوشتی! من نه تویوتا دارم نه با فروش یدونه بیشتر از تویوتا واسم پورسانت میفرستن!
فکر میکنم ملاک این که چه کسی تو چه زمینه ای وارده تعداد پست هاش یا تعداد ستاره هاش نباشه!
درآخر اگه لحنم مورد رنجش شما بوده عذر میخوام ولی همین جا اعلام میکنم تو انجمن اتومبیل شده اخطار بگیرم ولی با همین لحن نظرات متعصبانه رو جواب میدم!:31: