موافق نیستم
Printable View
موافق نیستم
چندتا تاپیک برای تیمهای فوتبال بود ، نشد کنترل بشه و همشون بسته شدندحالا دیگه انجمن برای ادیان معلومه چی میشه !
چون هنوز معنی "احترام با عقاید ""مخالف ""خودمون رویادنگرفتیم
===
همچین "انجمنی.."(حتی چنین "تاپیکی..")باعث بروز بحث های بیخود میشه...
==
اولش همه قربان صدقه ی هم میرند..ولی کم کم...
هر "کسی"میخواد از عقایدخودش دفاع کنه....وبه زور به بقیه تحمیلش کنه...
که خب بقیه زیربارنمیرن طبیعتا...
بعضی ها هم ممکنه....خب ..راه افراط وتفریط رو درپیش گیرن...
...
آخرش به بدو بیراه گفتن ختم میشه....
===
مشکل ما اینه که "هنوزنمیتونیم به اعتقادات همدیگه احترام بگزاریم"
شدید تایید میشه ! :10:نقل قول:
مشکل ما اینه که "هنوزنمیتونیم به اعتقادات همدیگه احترام بگزاریم"
ساخت هر انجمنی جای لطف داره اگر همه چیز از روی علم و دانش مطرح بشه!
فرض کنید در انجمن فیزیک شخصی بدون اثبات بر درستی مطلبی پافشاری کنه، ادامه رو خودتون حدس بزنید!
در انجمن های دینی، چون نه مخالفین و نه موافقین یک مطلب را از روی مستندات و دانش بحث نمی کنند (کما اینکه در انجمن های تخصصی دینی هم همواره دیده میشه، کسی مطلبی بیان می کنه، یک گروه به پشتیبانی می آیند و اگر کسی هم بر حق یا نا حق مطلبی ضد بگوید، کوبیده میشود!) کنترل بسیار سخت هست!
تجربه ی بحث های دینی (و تازه نه ادیان بلکه بر سر دین اسلام) که به بن شدن افراد، بسته شدن تاپیک ها و ... کشیده همه گویای این مطلب هست که این انجمن همواره خالی خواهدبود، زیرا عمر هر تاپیک 1-2 ساعت نیست!
در ضمن مدیر این انجمن چه کسی باید باشه؟ یک روحانی؟ یک بی دین؟ یا چه؟ :46:
به نظر من کار خوبی هست ولی شدنی نیست!
خیر..............نقل قول:
شما هم با انجمن ادیان موافقین
بله
خیر
من به يكي از مديرها گفتم چرا تاپيك مربوط به تيمهاي ورزشي رو دوباره راه اندازي نميكنيد.در جواب گفت:"اينجا انجمن تخصص كامپيوتر هست.براي گفتگو و كل كل براي تيمهاي ورزشي به يك انجمن ورزشي مراجعه كنيد"
وقتي درمورد ورزش اين چنين برخورد ميشه شما توقع داريد براي اديان كه كل كل زيادي داره و ممكنه توش توهين ها و درگيريهاي زيادي بشه انجمن درست كنند.
تو همين انجمن خبر (و قبلا متفرقه)تا يك بحث درباره دين ميشه سريع تاپيك به انحراف ميره و قفل ميشه.ميگين نه بريد يك نگاه بندازيد.
بنده موافقم به بهانه فیلتر و ... نباید دین رو به حاشیه فرستاد یا پنهانش کرد یا از این قبیل حرفها ازش تفره رفت اینجا انجمن عمومیه نه تخصصیی پس وجود همچین بخشی مشکلی ایجاد نمیکنه نداره میشه خیلی مسایل رو توش روشن کرد
در حال حاظر انجمن های زیادی برای ادیان وجود داره و مشکلی از قبیل فیلتر ندارن
شبه در دین هم همیشه هست مهم اینه که بی جواب نمونه
داشتن این بخش ملزم به داشتن قوانین سختتر میشه که با تبعیت از اون میشه کنترلش کرد
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:همتون دوباره پست اول رو بخونیدنقل قول:
با تشکر arzeva
با این اصلاحاتی که در پست اول دادی من با این انجمن موافقم
با اجازه ی مدیر ها و همکارها بله