میشه یکم در مورد این دستور بیشتر توضیح بدی؟نقل قول:
لطفا طریقه ی استفاده از این دستو رو کاملتر بگو.
ممنون.
Printable View
میشه یکم در مورد این دستور بیشتر توضیح بدی؟نقل قول:
لطفا طریقه ی استفاده از این دستو رو کاملتر بگو.
ممنون.
این دستور رو باید از command prompt اجرا کرد. کارشم اینه که خروجی برنامه که من تو مثالم file.exe رو گفتمنقل قول:
به جای اینکه تو صفحه ی کنسول چاپ بشه تو فایلی که بعد اون علام < گزاشتم میریزه،
بعد اون فایل رو میتونین جداگانه پرینت بگیرین
باز هم از کمکت ممنونم دوست عزیز.
ولی باور کن اصلا نمیفهمم چی میگی !!!!!!!!
من تو کجای cmd باید این دستور رو تایپ کنم.
البته با اجازه ي hoax3r
جفتشون رو بيار تويه دسكتاپ(text و exe)
بعد تويrun تايپ كن cmd , تايپ كن .cd desktop
بعد اسمشون و دستور رو اجرا كن. برنامه اجرا ميشه بعد كه از برنامه خارج شي , خروجيت تويه text هست.
از کمک دوستان واقعا ممنونم.
من این کار و انجام دادم ولی مشکل اینجاست که خروجی برنامه ی من در همه ی حالات یه جدول نیست و تحت شرایطی یه جدول به وجود میاد.
حالا میخواستم بدونم میشه در حین اجرای برنامه و یا تو سورس کاری کرد که بشه جدول بره تو یه فایل؟
بازم ممنون.
آره میشه ، البته درست متوجه نشدم یعنی میخواین وقتی تحت همون شرایط جدولی ایجاد شد نتیجه بره تو فایل یا ...؟
اگر اینطوره این کارو میتونین انجام بدین، این سورس رو ببینید یک متغییر به نام fileOutput ایجاد می کنیم اگه اون شرایط بر قرار شد مقدارشو true کنید
این سورسی که پایین گزاشتم رو هم به برنامتون اضافه کنید. اون قسمتی که دستور if قرار دادم بعد از موقعی که میشه فهمید جدول ایجاد میشه یا نه قرار بدین
اون قسمتی هایی از برنامه که جدول رو با دستر cout به خروجی می بردین دستور cout رو با output* جایگزین کنید.
برای نمونه من بین دو تا کامنت دو تا دستور که یه رشته رو به خروجی میبرن نوشتم اینو با قسمتی از کدتون که جدولو میسازه جایگزین کنید
بعد همونطور که گفتم fileOutput رو با true یا false مقدار دهی کنید. یه دستور if هم در آخر قرار دادم اونم آخر کدتون قرار بدین
اینجوری در واقع خروجی رو خودتون میتونین تغییر بدین که مثلا به فایل بره یا تو صفحه کنسول
البته ممکنه یکم مبهم به نظر برسه ولی باز تو استفادش مشکلی داشتین بپرسین بتونم جواب میدم
کد:#include <iostream>
#include <fstream>
using namespace std;
int main ()
{
ostream *output;
ofstream file;
bool fileOutput;
if ( fileOutput )
{
file.open("result.txt");
output = &file;