-
دوست عزيز بهتره قطعات رو جدا كنيد و در يه سطحي باشيد كه الكترون ساكن وجود نداشته باشه تا به قطعات صدمه بزنه مثلا اگر روي فرش هستيد دستتون رو به بدنه فلزي كيس بزنيد تا الكترون از بدن شما خارج بشه بعد قطعات رو با اسپري مخصوص كيت هاي الكترونيكي به همراه يك مسواك نرم تميز كنيد از سشوار اصلا استفاده نكنيد چون حرارت دشمت اصلي قطعاته از پمپ باد هم براي تميز كردن خود كيس استفاده كنيد نه قطعات چون فشار باد ممكنه بعضي از خازن هارو كج كنه اميدوارم كامل توضيح داده باشم
-
اين اسپري رو يكي توضيح كامل بده لطفا
يعني برم اسپري رو از كجا بخرم
اسمش چيه
من سيستمم پره گرد و خاكه فك كنم خوراكش پمپ باده چون با سشوار امتحان كردم (با باد سرد)اما جواب نداد:31:
-
از اسپری میشه در تمام قطعات استفاده کرد؟؟؟؟
-
شما از این اسپری میتونی برای تمامی قطعات الکترونیکی استفاده کنی
-
میتونید بگید چطوری استفاده میشه؟چه مارکی خوبه؟قیمت چطوره؟فقط در کیس را باز کنم اسپری بپاشونم؟!!!!
-
این اسپری حتی تو سوپر مارکت هم پیدا میشه:31: ولی شما میتونی از خدمات کامپیوتری یا الکتریکی ها تهیه کنید قیمتشم فکر نکنم از 2000 تومان بیشتر نباشه در مورد استفاده کافیه قطعات رو جدا کنید یه چندتا فوت جانانش کنی:31: بعد قطعه رو اسپری کنید و با یه مسواک نرم بورس کنید
-
-
دوست عزيز اسم شركتي مشخصي نداره شما بگي اسپري شتشوي كيت هاي الكترونيكي متوجه ميشن اكثرا خدمات كامپيوتري و بعضا موبايل فروشي ها دارن
-
سلام
من تو کتاب سخت افزار دیدم نوشته بود اسپری هوای فشرده :31:
-
من براي نميز كردن داخل كيس از سشوار استفاده مي كنم
البته مي ذارم روي باد خنك
هيچ مشكلي هم تا الان پيش نيومده
براي تميز كردن فن و گرافيك هم اونا رو از سيستم جدا مي كنم و مشغول مي شم به تميز كردنشون :31:
خيلي راحت