گوشی های الان همشون سیر نزولی دارن ... باید ببینی گوشی چه موقعی وارد بازار جهانی شده .. مثلا امنیا 2 ...2 ماهه وارد بازار جهانی شده ... به محض ورودش بهایران میتونی بخری ... htc hd 2 هم قیمتش بالای 700 هستش ... و زیر 650 هم نمیاد به این زودیا
Printable View
گوشی های الان همشون سیر نزولی دارن ... باید ببینی گوشی چه موقعی وارد بازار جهانی شده .. مثلا امنیا 2 ...2 ماهه وارد بازار جهانی شده ... به محض ورودش بهایران میتونی بخری ... htc hd 2 هم قیمتش بالای 700 هستش ... و زیر 650 هم نمیاد به این زودیا
بله حتی تا اردیبهشت هم عمراً بیاد زیر 600!
اگه الان میخوای بگیری hTC HD بگیر
اگر صبر می کنی Touch Pro2 یا Omnia II (بسته به نیازت به کیبورد فیزیکی)
اگه داشتن کیبورد رو در نظر نگیریم omnia II تو همه چی از touch pro 2 سر تره. درست نیست؟نقل قول:
نظرتون راجع به این چیه؟Samsung B7610 OmniaPRO
و مقایسه اون با omnia II
البته میدونم اون کیبورد داره و امنیا 2 نداره از لحاظ سخت افرازی و کیفیت و قیمت میخوام فرقش رو بدونم
امنیا 2 تو همه چی به تاچ پرو 2 سره ...
ولی فعلا بهترین گوشی کیبورد دار بازار تاچ پرو 2 هستش ... که اگه صبر داری b7610 و b7620 ... بهترین گوشی ها با کیبورد فیزیکی هستند ... x2 هم هست
دوست عزیز به نظر من سخت در اشتباهینقل قول:
samsung i8910 hd omnia
یکی از بهترین گوشی های موجود در بازار ایران هست و حتی به نظر من n97 رو میخوره:10:
نه منظورش امنیا i900 هست که ویندوز موبایلهنقل قول:
i8910 اسمش امنیا اچ دی هست
Microsoft Windows Mobile 6.1
Microsoft Windows Mobile 6.5
تفاوت این دو در چه چیزهاییست؟اولی در OMNIA 2 هست دومی در HD2 .
فقط تفاوت تو سرعته یا امکانات جدیدی هم داره؟
به نظره من بهترين گوشي ها در حال حاظر تاچ اچ دي2 که واقعن بهترين ميباشد.نقل قول:
و اگه کيبرد هم مدنظرتون باشه ايکس2 هم ميتونه بهترين کيبرد دار باشه.
البته گوشي هاي ديگري هم هستن که خوبن ولي اين دو نسبت به بقيه تا حدودي بهترن.
در ضمن با صرفه نظر از کيبرد تاچ اچ دي2 بهترين ميباشد.
من طی گشتی که تو سایتا انجام دادم این جواب رو پیدا کردم و اینجا میذارم تا شاید کسی بخواد تفاوت رو بدونهنقل قول:
Microsoft Windows Mobile 6.1
Microsoft Windows Mobile 6.5
تفاوت این دو در چه چیزهاییست؟اولی در OMNIA 2 هست دومی در HD2 .
فقط تفاوت تو سرعته یا امکانات جدیدی هم داره؟
در مورد ویندوز موبایل 6.5، یک مقدار مشکلات اینترنت 6.1.4 برطرف شده است، صفحه Today دارای تغییرات شده است، قابلیت ویندوز Live بهتر شده و اشکالات گذشته برطرف شده است، مشکلات کوچک گزارش شده برای نرم افزار آفیس برطرف و ورژن ارتقا پیدا شد، قسمت SMS بهبود و حافظه رم کمتری میگیرد، قسمت MMS ارتقاء پیدا کرده است، قابلیت پشتیبانی کامل از WiMAX و GSM به طور همزمان و ...