سلام
ممنون به خاطر وقتی که گذاشتید
چون من دوست دارم همه چیز رو خوب بفهمم و بعد ازش رد بشم یک کم سوالاتم زیاده باید ببخشید !!!
----------------------------------------------------
بین الملل عمومی ضیایی!
1- ص/7 اتاق تجارت بين الملل و علامت اختصاری و توضیحی که منو راضی کنه ؟
2- بله گروسیس حقوق دان ؟
3- ص/21----صلاحیت های تفویضی یعنی چه؟
4- من قضیه لوتوس رو پیدا نکردم!!!
5- ص/22 دادگاه کیفری بین المللی موقتی چیه؟
6- ص/22 ضمانت اجرای کیفری (ترهیبی-ترذیلی )
7- ص/22 روانامه چیه؟ (مثلا روانامه رییس پست کنسولی)
8- ص/22 از ضمانت اجراهای حقوق بین الملل (اقدامات متقابل و معامله متقابل) رو توضیح بدید؟
9- ص/27 در تعریف توسعه حقوق عبارت " قواعد جدید را بر مبنای حقوق موجود تایید میکند یا تخصیص میدهد " منظورش چیه؟
10-ص/29 توضیحی جامع در مورد احمد متین دفتری و جمشید ممتاز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
11- ص/43 حقوق موضوعه یعنی چه؟
12- ص/47 منیچه کیه و نظریاتش چیه؟
13- ص/47 توضیحی در مورد جنگ کریمه (1855) و جنگ انفصال ؟؟
14- ص/42 منظور از (یکی از ثمرات روابط دوستانه مسیحیت و مسلمانان تاسیس رژیم کاپتولاسیون در سرزمین های اسلامی بود) چیه؟
15- ص/42 نظریه جنگ عادلانه را چه کسی بیان کرد و منظورش چه بود؟
16- ص/51 معاهدههای ورسای(با المان) سن ژرمن (با اتریش) نویی (با بلغارستان) تریانون (با مجارستان) سور (با عثمانی) در چه مواردی است؟
17- ص/52 تنگه داردانل کجاست ؟ (اگه ازش نقشه ای دارین بزارین ممنون میشم)
18- ص/55 منظور از (رایش توانست بدون بال و بدون برخورد با موانع،قدرت خویش را افزایش دهد) چیه؟
19- ص/56 دامبارتن اُکس کجاست؟(منظورم کجای نقشه)
20- آیا کشوری هست که عضو سازمان ملل نباشه؟ (اگه هست با علت)
21- ص/56 مسئله چین،جمهوری خلق چین،اعطای نمایندگی به چین در سازمان ملل در ابتدا به چین ملی (تایوان) و بعد به جمهوری خلق چین و اخراج چین ملی از سازمان ملل رو توضیح بدین(اگه کامل باشه ممنون میشم)
22- ص57 نظام های سوسیالیستی مارکسیستی چیه؟
23-ص/57 وحدت آلمان،ویتنام و یمن برای چه منظوری بود و چرا جدا بودن که بعد وحدت پیدا کردند و از یک نزاد بودند(منظورم اینه که مثلا تو اتحاد یمن دو نژاد اتحاد پیدا کردند)
24- ص/جمهوری فدرال یوگوسلاوی(صربصتان و منتنگرو) همون کرواسی است؟
---------------------------------------------
وقایع حقوقی کاتوزیان !
مصطفی جان من ترمینولوژی رو گرفتم ولی واژه (مجنی علیه) نداشت اگه واژه ای رو که تو اونجا پیدا کردم که دیگه مطرح نمی کنم
1- ص/25 توضیحی ساده در مورد نظریه ایجاد خطر؟
2- ص/27 ... قانون گذار حسن نیت خریدار را در امکان مطالبه خسارت از فروشنده چنین مالی موثر میداند(ذیل تعریف غصب) رو میشه توضیح بدین؟
3- ص/28 حدیت« علی الید ما اخذت حتی تودّی » در پاورقی رو برام ساده کنید کن نغهمیدم؟
4- ص/28 مسولیت تضامنی چیه؟
5- ص/28 تضمین قهری چیه؟
6- ص/29 در تعریف اتلاف: شخص به طور مستقیم مال دیگری را تلف کند یعنی در این کار مباشر تلف باشد نه مسبب آن. (تا اینجا رو فهمیدم ) ولی در مثال اورده کسی که خرمن دیگری را آتش زند یا قفل در خانه ای را بشکند به تحریک دیگری کسی که آتش زده و قفل شکسته مقصر است اصلا مسبب و مباشر اینجا کی شد؟
7- ص/ 29 پاورقی ماده 323 قانون مجازات : (هر گاه کسی در حال خواب بر اثر حرکت و غلتیدن موجب تلف یا نقص عضو دیگری شود جنایت او به منزله خطا محض بوده و عاقله او عهده دار خواهند بود) را میشه ساده بیان کنید من که چیزی دستگیرم نشد؟
8- ص/31 در صورتی که تلف در نتیجه همکاری مسبب و مباشر باشد مباشر مسول است نه مسبب. (در مثال کسی که به تحریک کسی حیوانی را سر ببرد) اینجا مقصر و مباشر کین؟
9- ص/ 32 .... در مورد اکراه نیز همین حکم جاری است و ضمان تلف به عهده اکراه کننده قرار میگیرد(توضیح اگه ممکنه با مثال)؟
----------------------------------------------------
خصوصی جلد 2 سلجوقی !
1- ص/31 توضیحی در مورد ساوینی حقوق دان آلمانی طراح اندیشه های حقوقی نو ؟
2- ص/32 نظریه تعرض قوانین به صورت ساده چیه؟
3- ص/32 ...مکتب فرانسه مساله توصیف ها را مطرح ساخت.(مساله توصیف ها چیه؟)
4- ص/34 آيین دادرسی چیه؟
5- ص/38 واژه تقریظ یعنی چه؟
دوستدار شما
سروش
:40: