كا750 از دي600 خيلي بهتره !
فقط مزيت دي 600 به كا 750 اينه كه دي 600 خروجي تلويزيون داره
ومي تونه عكسها و فيلمها رو روي Tv نشون بده
همين!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
كا750 از دي600 خيلي بهتره !
فقط مزيت دي 600 به كا 750 اينه كه دي 600 خروجي تلويزيون داره
ومي تونه عكسها و فيلمها رو روي Tv نشون بده
همين!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آره خداييش اين يدونه رو راست ميگي! يه سر كابل يو اس بي و اون يكي طرفش فيش ويدئوئي 3 تائي هم هست! من امتحان كردم خيلي حال ميده!
به همين خاطر دو دلم كه w800 بگيرم يا d600
البته مي دونم w800 خيلي بهتره
ولي d600 كيفيت فيلمبرداريش خداست
و همينطور خروجي TV ش!!!!!!!!
من W800 دارم! از بعضي لحاظ راضيم از بعضي لحاظ ناراضي! اولا كه نوكيا نميشه! چون lcd خيلي كوچيكي داره! و از همه بدتر اينكه سيمبين نيست! شايد واسه بعضيها اهميت نداشته باشه ولي واسه من خيلي اهميت داره! چون حالا من چشم مونده تو PPC و از فروختن i-mate خيلي پشيمونم! حالا من سيمبينش رو با زور قبول دارم واي به اينكه اون سيمبين هم نباشه! ميخوام بفروشم فعلا يه 7610 بگيرم تا بعدا يه jamin واسه خودم دست و پا كنم!
درسته ولي خيلي اقتصادي تره
نسبت به n90 & n70
تقريبا يك ايند
با اين فرق كه نوكيا سيمبين هست و ال سي دي بزرگتري داره
ولي بجاش w800 رم 512 داره
درسته؟يا نه؟
درسته ! ولي باور كن سيمبين خيلي امتياز بزرگيه! تو سيمبين هر كار خواستي با گوشيت ميكيني! ميدوني عين اينه كه كامپيوتر مدم و ايتنرنت نداشته باشه! مانيتورش هم 14" باشه! حالا رم 512 ارزش داره؟ رم 512 نوكيا 36 تومنه ديگه مگه چنده!
حالا اينا رو ول كن
ما كه نفهميديم اين i چيه ؟
حالا راستي اينم بگم! شما كه ميگي تقريبا مثل n70 و n90, اصلا هم اينطور نيست! يه فرق خيلي بزرگ اينه كه K750 و W800 درسته كه دوربين 2 مگا پيكسل دارن ولي فيلمبرداري رو با فرمت 3GP ميكنن كه يه تومن نمي ارزه! اگه تو كامپيوتر نگاه كني ميبيني كه دو زار نمي ارزه ولي نوكيا Mp4 فيلم برميداره كه مهشره! و واقعا ميشه گقت فيلمه!
ميدونم ولي بازم فكر كنم به d600 نرسه
فكر كنم d600 هم با پسوند mpeg مي گيره
درسته؟