آقا این عکسه لود نمیشه برامون!
Printable View
آقا این عکسه لود نمیشه برامون!
سلام .
نه مدلو خودم ساختم .نقل قول:
دوست عزیز مدل رو خودت ساختی یا آماده است؟؟؟
آره اولین کاره ....:31:نقل قول:
واقعا کار اولته؟
نه به جونم خودم این دفعه جدیه .نقل قول:
جدي نميگي؟
نه رندر تست هست ... حالا می گم واسه چی .نقل قول:
محمد جان عالی شده واسه کار اول
فقط این رندر نهایی که نیست؟
ممنون دوست کاکتوسی عزیز ... :20:نقل قول:
دوست عزیز کارت عالی شده آفرین و احسنت
کار بعدیت حتما میترکونی
یه رندر خوب و عالی ازش بگیر
سلام فرزاد ... آقا دست به گیرنده هاتون نزنین .... اشکال از فرستنده هست ... واسه خودمم لود نمی شه . یه جای دیگه Up کردم . این دفعه دیگه خیالم راحته که سایت ایرانی نیست و واسه همه لود می شه .نقل قول:
واسه من مملي لود نشد...
خوب یه سری توضیحات هست که باید می دادم ، ولی دیشب وقت نشد .
اول اینکه رندری که گرفتم واسه تست هست .... اونم واسه اینکه با استفاده از رفلکت ها ببینم کجاها موج داره . اصلا منظورم تست رندر نبود . فقط کل Object ها متریال دادم و رندر گرفتم . واسه همینه که اینقدر تاریک و بی ریخت شده و شما روتون نمی شه هیچی بگین .
دوم اینکه این فقط 50 درصد کار هست ..... والا قضیه از این قرار بود که ماشینی من ساختم در حال مسابقه با ماشینی که قبلا فرزاد و فرهاد ساخته بودن باشه و تو اون صحنه ای که من مد نظرم بود قرار بود ماشین فرزاد در حال چپ شدن یا چیزی شبیه به این باشه . البته از فرزاد واسه اینکه که ماشنشو داغون کنم اجازه گرفته بودم . ..... خوب بنا به دلایلی مدل فرزاد در دسترس نیس تا بتونم روی اون کار کنم ، واسه همین تصمیم گرفتم به جای اینکه اینو در یه فضای صفر قرار بدم در حال رد شدن از زیر یه تریلر طراحی کنم و فعلا دارم روی اون کار می کنم .
خوب اینم Nissan فرزاد ، حیفش .....
بازم ممنون که نظر دادین.نقل قول:
کد:http://www3.pic-upload.de/31.10.09/keauboidttv.jpg
موفق باشید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای شیطون ، تو هم بلد بودی رو نمیکردی ها.....!!!
:دی
بچه تربته دیگه با استعداده :دی بسوزین :دی
من فقط میتونم بگـــــــم من بعد از این همه عمر که دارم کار میکنم
هنو نتونستم ماشین بسازم ....... البته نخواستم
مرسی مملــــــــــــــــــــــ ــــــــی
آبرو داری کردی :دی
عروس تعریفی نشی ها ؟! :دی
اَی بابــــــــــــا ، به هرکی هم میگی کارت قشنگه ، سر از تربت در میاره که.....:13:
آهان پس قضیه اکشنه؟؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا اینجاش که عالی شده،انگار قراره عالی ترم بشه من که منتظرم زود تمومش کن بزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]