corel trace عکس رو curve میکنه اما سایه ها و روشنی ها رو جدا جدا تفکیک میکنه و به صورت یک آبجکت یکپارچه نمیده و کار کردن باهاش خیلی سخت میشه اما در نهایت وکتور هست که خروجی بهت میده
Printable View
corel trace عکس رو curve میکنه اما سایه ها و روشنی ها رو جدا جدا تفکیک میکنه و به صورت یک آبجکت یکپارچه نمیده و کار کردن باهاش خیلی سخت میشه اما در نهایت وکتور هست که خروجی بهت میده
اوه ... بله الان تست کردم یه عکس پیچیده رو ، خیلی کثیف شد
ممنون دوست عزیز
به نظر من منظور دوستمون از وکتور این نبود که تصویر عادی تبدیل به تصاویر برداری بشه و بشه به هر اندازه ای بزرگش کرد! منظورشون این بوده که تصاویر عادی رو به تصاویر کارتون مانند ! یا کلیپ آرت مانند تبدیل کرد که بیشتر با وکتور میشناسیمشون !... درسته ؟!
درستهنقل قول:
به نظر من منظور دوستمون از وکتور این نبود که تصویر عادی تبدیل به تصاویر برداری بشه و بشه به هر اندازه ای بزرگش کرد! منظورشون این بوده که تصاویر عادی رو به تصاویر کارتون مانند ! یا کلیپ آرت مانند تبدیل کرد که بیشتر با وکتور میشناسیمشون !... درسته ؟!
من هم با اون عکسی که گذاشتم میخواستم منظورمو برسونم که دنبال چه کاری هستم
یعنی دقیقآ مثل همون چیزی که گذاشتم
ولی مثل اینکه دوستان درست متوجه نشدن
بله همینطوره و نیازی به تبدیل نیست
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پاسخ ها قانع کننده نبود ؟
نه چون فکر میکنم شما متوجه منظور من نشدیدنقل قول:
من عکس رو نمیخوام تبدیل به برداری کنم
من میخوام عکسم رو تبدیل به نقاشی کنم مثل اون عکس که گذاشتم (عکس دختری که کنار ساحل ایستاده) البته نه با فتوشاپ
چون به این قبیل عکسها وکتور میگن من هم همین اسم رو گذاشتم.
با برنامه corel draw
عکس رو توی کرل import بکنید.
بعد انتخابش کنید.
توی نوار property یک دکمه ای هست به نام trace bitmap
که با استفاده از گزینه ی quick bitmap میتونید فایل رستر رو به وکتور تبدیل کنید.
تصویر رو با فتوشاپ باز کنیدنقل قول:
در بخش فیلطر ها قسمت Artistic Media میشه چند مدل افکت رو با تنظیمات مختلف اعمال کرد
تست کنید ، انشالله به نتیجه ی مطلوب میرسید
و برای اطلاعات بیشتر در مورد افکت های اون بخش ، حتما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو مطالعه کنید
با corel نمیشه؟
پست # [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با کورل بود
برای تبیل و کار بر روی این شکل تصاویر میتونید این روش استفاده کنید
از منوی امیج گزینه ادجاستت... > posterais
درصد رو با تغییر منوی شناور میتونید مشخص کنید
اینطور پستی بلندی ها یا بهتر بگیم سایه روشنها مشخص تر میشه و میشه در برنامه های برداری یا حتی فتوشاپ بر روی عکس کار کرد