[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان دستت درد نکنه نمیدونم با چه زبانی ازتون تشکر کنم . مشکل حل شد رفتم قسمت پنل کاربری در netbill اونجا مک اکتیو رو یادداشت کردم بعدا اومدم همون طور که شما گفتید مدم رو bridge تنظیم کردم و رفتم سراغ network address کارت شبکه و value اون رو به مک اکتیو تغییر دادم کار درست شد . نمیدونید چقدر دعاتون میکنم الان تو اینجا چون اومدن یک مک برای هر خط تعریف کردن نمیتونستیم به غیر از یک مودم به خط وصل کنیم کل شهر از یک هفته پیش گرفتار این موضوع شده. دیروز رفتم مخابرات مسئولینش به غیر از خرید مودم وایرلس پیشنهاد دیگری ندارند میگم اقا کل کامپیوتر فروشیها گرفتار شده اند نمی تونند کانفیگ کنند میگه این مشکل ما نیست اصلا کانفیگ مودم توسط مغازه دار کار خلافی هست ملت بروند خودشون کانفیگ مودم یاد بگیرند!!! عصبانی شدم بهشون گفتم والا تو این 3 سال که adsl گرفتم هیچ بنده خدایی هوس استفاده از سرویس ما رو نکرد اما شما بیخودی ما رو اذیت می کنید . تمام درها هم بسته بشه خدا همیشه یه در برای بنده اش باز میکنه . با این کار ی که شما یادم دادید نزدیک 100 هزار تومان تو جیبم موند و از خرید مودم وایرلس خلاص شدم . باز هم ممنون :10:نقل قول: