-
-
اولا به من بگو یوزرت از چه نوعی هست Limited یا Guest ؟ حالا تا اینو به من بگی فعلا این کارارو بکن ببینیم چی میشه تو ران تایپ کن msconfig بعد به تب service برو و بعد enable all رو بزن و بعد به تب startup برو و disable all رو بزن ok کن سیستم رو ری استارت کن حالا ببین gpedit.msc کار میکنه یا نه؟
-
یوزرش به من گفت لیمیت هستش
ولی فک نکنم عملی باشه!!!
-
از كجا ميشه فهميد ليميته يا گست؟؟؟
درضمن msconfig هم باز نميشه. ميگه بايد adminstrator باشيد
-
دوست عزیز روی MyComputer رایت کلیک کن و از منوی باز شده گزینه Manage رو انتخاب کن از پنجره باز شده گزینه Local Users and Group رو باز کن و گزینه Users رو انتخاب کن در پانل سمت راست ببین چندتا یوزر فعال هستن یعنی روشون ضبدر نیست یکیش از همین الان معموله administrator هست بعدی هارو نگاه کن ببین گست هست یا یوزر لیمیتت شدس به هر حال برای تک تکشون این کارو بکنون روشون دابل کلیک کن و تو پنجره باز شده تمام تیک هارو بردار و تمام تغییرات رو ok کن حالا ببین میتونی وارد control userpasswords2 بشی یا نه اگر نشد پیشنهاد میکنم برای اینکه کارت راه بی افته طبق گفته خودت که گفتی usb سیستم بازه فعلا یک ویندوز پرتابل یا لایو روی فلش بریز و از طریق این ویندوز بوت بشو و هر کاری که دوست داری بکن تا ببینیم میتونیم راهی براش این مشکل پیدا کنیم
-
دوست عزيز ممنون كه اينقد وقت ميذاري.
فكر كنم اين ادمينستور ما همه راهها رو به روي ما بسته :31:
وقتي روي my computer راست كليك مي كنم اول اين مياد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش كه ok رو ميزنم اين مياد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
دوست عزیز نگفتی پورت USB سیستم رو باز گذاشته یانه؟ اگر بازه یه ویندوز پرتابل رو فلش یریز و با اون بالا بیا و یه یوزر با سطح دسترسی ادمین برای خودت بساز تا یکم حالش جا بیاد