اینم عکسهای گرفته شده با مدل های دیگه ی موتو :
موتو v9(بهترین 2 مگاپیکسل به نظر خودم):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینم عکسهای گرفته شده با مدل های دیگه ی موتو :
موتو v9(بهترین 2 مگاپیکسل به نظر خودم):
موتو a1600 (البته a1600 توی حالت ماکرو خیلی بهتر از landscape هست) :
شرمنده سروش جان نمیدونم چرا پستاتو ندیدم. الان 280 هست . ممنون نظر دادی دست خودت درد نکنهنقل قول:
عکس های ve66 , a3100 رو هم حتما میذارم
بينم تو تعميرگاه داري..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..!؟؟!؟!؟
اين همه گوشي برا چيته....!؟!؟ هان...!؟!؟ يالا زود باش اون ئي 8 رو بده به من .... بدو .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي خودمونيم ... بازم مشخص شد ... قابليت عكسبرداري يه گوشي علاوه بر ماژول دوربينش ... به كاربرش هم بستگي داره
دستت طلا جاني.
رضا مسخره نکن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشی بی گوشی همینه که هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه واقعا یادم رفته بود همین الان که پستتو دیدم بهشون اس ام اس دادم که بفرستن
اینم چند تا عکس دیگه از a3100 مخصوص fire عزیز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم دوتا عکس از گوشی رضا که با a1200 گرفته شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]