بچه هایی که این مدل گیگا رو گفتن تا الان که این پست رو میدم مشکلی نداشتن!:دینقل قول:
سلام . سايلنت نگيري بهتره! چون حرارت كارت خيلي زياد مي شه و ممكنه كه برات مشكل ايجاد كنه.
Printable View
بچه هایی که این مدل گیگا رو گفتن تا الان که این پست رو میدم مشکلی نداشتن!:دینقل قول:
سلام . سايلنت نگيري بهتره! چون حرارت كارت خيلي زياد مي شه و ممكنه كه برات مشكل ايجاد كنه.
کلا سایلنت بدرد oc نمی خوره!
اخه سایلنت کجا و یه گرافیک با یه فن که در هر دقیقه 500 دور می چرخه کجا: دی
برای منم سایلنته ! البته نه 9600 ! 24 درصد OC کردم دماش تو لود میرفت رو 85 ! ولی یه فن 12 سانتی بستم زیرش الان تو سنگسن ترین حالت دما بالاتر از 55 نمیره !نقل قول:
من اهل اورکلاک نیستم . یعنی بیشتر می ترسم ولی خب چون دارم کارت ضعیفی برمی دارم و عشق gta ام هستم فکر کنم برای بازی باید اور هم بکنم نه؟
بالاخره سایلنت یا نه سایلنت مسئله این است؟؟؟
منظورم از مشکل خرابی نبود ، منظورم نیاز به یک کیس بسیار مناسب بود که کلی فن داشته باشه که هوا به جریان در بیا و بدون قابلیت اورکلاک بود ! حساب کن کارت سایلنت بگیری که صدا نداشته باشه ، اون فقط مجبور بشی 3 تا فن روی کیس بزاری تا خنکش کنی! :دی باز هم خنک نشه! :دینقل قول:
مدل کارتتون چیه؟ یک فن بستین زیرش؟ یعنی 3 اسلات اشغال شده ، و باز صدای فن رو می شنوید! :دی خب واسه همین چیز ها می گن که اگه خنک کننده اکتیو باشه بهتره!نقل قول:
کلأ کارت های سایلنت برای کار های مالتی مدیا و دیدن فیلم های hd بسیار مناسبند! :دی
خوب فن رو 6 ولت میکنی راحت.صداشم در نمیاد
کارتم که 8500 هست ! فنه حتی 1 درصد هم صدا نداره ! و بله دو تا اسلت اشغال شده !نقل قول:
اینم عکسش !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درضمن من هر دو تا در کیسم بازه ! ولی همینطور که میبینی سیتم حسابی تمیزه ! هر 1 یا 2 ماه یکبار کلا سیستم و باز میکنم تمیز میکنم دوباره اسمبل میکنم !!!!!
بیکارم عکس گذاشتم !!!
کلا سیستمم فوق بی صداست !
مدلهای سایلنت خوبیشون این هست که بیصدا هستند . ولی در عوض باید گردش هوا تو کیس به بهترین شکل ممکن باشد . معمولا تو درجه حرارت بالاتری کار میکنن. وقتی یک چیپ در درجه حرارت بالاتری کار کنه عمر کمتری پیدا میکنه . برای بعضی افراد که به صدا حساس هستند این بهترین انتخاب هست .
خب ببین ، 8500 یک کارت ضعیف هست ، دماش به 80-85 می رسه ، اون وقت 9600 ، که 3-4 برابر اون حررت و دما تولید می کنه ، چی می شه! :دینقل قول:
آخه دوستان اگه قراره فنی باشه ، خب مدل اکتیو بگیرین، واسه چی مدل پسیو بگیریم و فن بزاریم؟! :دی از اون حرف ها می زنیدا! :دی