ماشینتو سبک کن
همه صندلیها رو بردا(غیر راننده:1:)
Printable View
ماشینتو سبک کن
همه صندلیها رو بردا(غیر راننده:1:)
براي اين كار ميتونين از مكمل اوكتان بوستر استفاده كنين كه باعث بالا رفتن عدد اوكتان در فرآيند سوختن بنزين ميشه و باعث ميشه انرژي بيشتري از سوختن بنزين حاصل بشه
بابا مسابقه تموم شد رفت... :31:
نقل قول:
می دونم مسابقه تموم شد ولی یه چیزی بود ک.ر.م م گرفته بود بگم تو پستایه آخر افزایش عدد اکتان پیشنهاد شده بود(با ریختن الکل یا استون یا مکمل اکتان) کاری که اکتان بالا می کنه افزایش انبساط سوخت و در نتیجه انفجار بهتر و قوی تره ،در واقع هرچی سوخت متراکم تر بشه انفجار بهتری داره و لی خوب ههممون می دونیم که انبساط با افزایش دما همراهه و اگه این افزایش دما کنترل نشه پدیده ی زود اشتعالی (نوک) پیش میاد که می تونه به موتور صدمه وارد کنه برایه اینکه این پدیده رو تا انبساط کامل به تاخیر بندازن از اکتان بالا استفاده می کنند که قابلیت اشتعال سوخت رو کمتر می کنه و در نتیجه سوخت می تونه دمایه بالا تری رو تحمل کنه و بیشتر منبسط بشه
اما همین سوخت اگه خوب منبسط نشه(یعنی به آخرین حد انبساط خودش نرسه)در صورت جرقه زنی و اشتعال انرژی کمتر ایجاد می کنه
دلیل کاهش قدرت موتور در خودرو هایه گازی با وجود اکتان بالا تر همین موضوع هست چون ضریب انبساط اونا برا موتورهایه بنزینی با عدد اکتان پایین تر طراحی شده و گاز به حد اشتعال خودش نمی رسه و انفجار کاملی نداره(فرق خوذرو هایه پایه گار سوز با پایه بنزین سوز تو همین مورد)
باسه همین مثلا تو همین پراید شما اگه اکتان سوخت رو افزایش بدین ولی ضریب تراکم سیلندر رو بیشتر نکنید نتیجه ی حاصل بر عکس انتظار خواهد شد و به جایه افزایش نیرو با کاهشش رو برو خواهید شد و برا این کار باید اکتان سوخت با ضریب کمپرس سیلند هماهنگ بشه که یک کار کاملا تخصصی محصوب می شه
ممنونم حمید جان مطلب جالبی بود که من خودم استفاده زیادی ازش بردم در واقع به زبان ساده اکتان رو توضیح دادی که بیشتر دوستان استفاده بالای خواهند برد .
من خودم مونده بودم که گاز با وجود ضریب تراکم خیلی خوب و بالا چرا نمیتونه توان بالایی رو تولید کنه که تا حدودی جوابش رو داشتم ولی توجیه نمیشدم .
الان یه بحث جدید میشه درست کرد در مورد اینکه چطوری میشه یه ماشین گاز سوز بهینه با استفاده از دستکاری ECU و مقدار سوخت ورودی ساخت من رفتم تی تی از متخصصین این امر بپرسم فعلا