-
سلام فكر كنم اين دوستمون درست توجيه نشده ببين اگه ميخواهي واقعآ يه فروشگاه راه بندازي به جز يه اسكريپت به يه اكانت از اداره ي پست هم نياز داري و اگه اينو داشته باشي با يه وبلاگ هم ميتوني محصولاتت رو بفروش برسوني اما اگه داري كه كارت راحته من e- commerce رو پيشنهاد ميكنم البته الان نرم افزار هاي جديدي هم اومده ولي من حدود 1 سال پيش اينو تست كردم خوب بوده
-
سلام کسی در مورد نحوه فروش اینترنتی و پرداخت اینترنتی و اکانت اداره پست میتونه راهنمایی کنه
-
به نظر من اگه وقت داريد و بتونيد بهتره علاوه بر html كه براي قالب بندي سايت لازمه يه زبون دايناميك رو هم ياد بگيريد مثه ASP.net يا PHP كه من خودم توصيه مي كنم ASP.net رو ياد بگيريد
براي ساخت فروشگاه لازمه علاوه بر اينا ديتا بيس هم بلد باشيد اگرم حوصله ياد گرفتن اينا رو نداريد از template هاي تو اينترنت بهره بگيريد
-
من هم php بلدم هم کار با دیتابیس و تا حدودی ajax ولی نحوه سیستم پرداخت و ارسال با پست را بلد نیستم
راهنمایی کنید
-
به سایت ایران مارکت سنتر برید اونجا میتونید متن قرارداد و شرایط مختلف رو متوجه بشید
h t t p: / /w w w.ittutorial.ir/?p=1904
این هم یه آموزش کوچولو فارسی و گیرا برای اینکه بتونید نرم افزار کامرس و... رو مطابق میلتون ویرایش کنید
php و asp و ... هم فعلا نیازی ندارید
-