نقل قول:
سلام
اگه پشت pc نداره یعنی کارت صدات نداره پس بیخیال شو
اره می فهمن هر چند باید کلی باز حالیشون کنی
Printable View
نقل قول:
سلام
اگه پشت pc نداره یعنی کارت صدات نداره پس بیخیال شو
اره می فهمن هر چند باید کلی باز حالیشون کنی
بهتره بگی کابل اپتیکال چون این کابل دو نوعه یکیش تو تصویر که می بینی دورش زرده اون کواکسیال مثل همین فیشهای av می مونه و لی اونی که مد نظر زیز اون که درپوش داره و اگه درپوش را به داخل فشار بدی نور قرمز رنگی می بینی این اپتیکال و اگه پشت مادبردت نباشه فکر کنم بعضی از مادربردها امکان اضافه کردن قطعه ای را دارند که برات درگاه هر دو کابل را می دن یه سر به دفترچه مادربردت یزن یا از فروشنده سوال کن یا خود مادربرد یه نگاهی کن ببین توش جای خالی به این اسمها داره یا نه اگه داشته باشه می تونی اون قطعه را راحت بخری من خودم یکیش و از ماردبرد قبلی ام دارم و بدردم هم نمی خوره چون رو مادربرد فعلی دارمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه کسی خواست بخره من تو این سایت دیدم و سفارش هم دادم قیمتش هم فکر کنم خوبه 2 متر 13400تومن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام!
ممنون واسه جوابتون اما داخل دفترچه که چیزی نبود و مادربرد هم نگاه کردم هیچ جایی واسه اضافه کردن نداشت چظوری می تونم وصل کنم پس؟کار دیگه ای نمیشه کرد تا اقلا به سینمای خانگی بشه وصل کرد؟
ممنون میشم جواب بدید
من که فکر می کنم چاره ای نداری بجز عوض کردن مادربوردت اگه سینمای خانگی داشتی و خواستی از کیفیت بالای صدای دالبی 5.1 لذت ببری باید یه مادربورد با خروجی صدای اپتیکال بخری یا اینکه ببینی تو بازار کارت صوتی با این خروجی هست یا نه فکر کنم با این امکانات یه چنین کارتی باشه باید بگردی
مادربردم رو تازه عوض کردم و جدیده اما نمیدونم چرا قسمت اپتیکال رو نداره...
دوست من به نظر من که ارزششو نداره به جای اینکار می تونی موسیقیتو از طریق همون کابلهای معمولی سفید و قرمز به سینمای خانگیت وصل کنی در عمل هم زیاد محسوس نیست من خودم یه پلیر سونی دارم با خروجی اپتیک دیگه فکر نمیکنم کیفیت کامپیوتر از پلیر بالاتر باشه اما عملا فرق خاصی رو احساس نکردم :27:
یعنی واقعا این تکنولوژی های جدید هیچ مزیتی ندارند؟پس چرا تولید میشند؟نقل قول:
دوست عزیز شما وقتی میتونی ادعا کنی که یه سورس با کیفیت داشته باشی که با اینهمه بازم قابل تشخیص نیست فکر کنم منظورمو واضح گفته باشم:5:
بلخره از چه راهی میشه استفاده کرد واسه من که کیفیت خوبی هم داشته باشه؟