اینم یه عکس از پروسس های task manager :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینم یه عکس از پروسس های task manager :
مشکل خاصی تو تسک منیجر دیده نمیشه ولی نرم افزار زیرو هم نصب کنی و آپدیت کنی دیگه هیچ مشکلی نخواهی داشت :
کد:http://downloads.superantispyware.com/downloads/SUPERAntiSpyware.exe
تشکر از همه عزیزانی که به من کمک کردند
فقط یه مشکل
من وقتی که به اینترنت وصل هستم
هر چند ساعت یکبار اسپیکر داخل کیس یه تک بوق میزنه
علت چیه ؟
اینم نتیجه اسکن با برنامه SUPERAntiSpyware :
دوستان عزيز اينجا يك راهي به شماها ميگم كه بدون نياز به هيچ آنتي ويروسي سيستم خودتون رو از ويروسي كه به سيستم شما وارد شده پاك كنيد
اول از همه بايد اسم ويروسي كه به سيستم شما وارد شده رو بدونيد كه از خيلي راهها اين رو ميشه فهميد بعد يكبار ويندوز رو عوض كنيد بعد از بالا اومدن ويندوز وارد هيچ يك از بخشهاي ويندوز نشيد و سريع به فسمت Start رفته و وارد قسمت Search بشيد و در اين صفخه از قسمت Tools وارد قسمت Folder Option و سپس به قسمت View برويد و در اين قسمت گزينه Show hidden files and folders را تيك دار كنيد بعد هر گزينه كه hide بود تيك اون رو برداريد و Ok كنيد سپس از قست Search اين صفحه قسمت All files and folders رو انتخاب كنيد سپس اسم ويروس يا تروجان رو وارد كنيد و كل سيستم رو جستجو كنيد در اين صورت سيستم اون تروجان مورد نظر رو پيدا ميكنه كه بعد از اتمام Search كافي هست كه اون فايل مشخص شده به وسيله شما و پيدا شده توسط Search رو به طور كل Delete كنيد سپس مجددا ويندوز را عوض كنيد كه اين دفعه سيستم شما از اون تروجان مورد نظر پاكسازي شده
این تروجان هم پاک کن ببین مشکل حل میشه . بوق زدن داخل کیس عوامل زیادی داره مثلا پایین اومدن دور فن Cpu یا ...نقل قول:
دوستان توجه کنند که وقتی سیستم رو با یک آنتی ویروس اسکن میکنید و چندین ویروس و تروجان را پیدا می کند , این پایان کار نیست و به احتمال قوی هنوز هم ویروسها و تروجانهای کم اهمیتری نیز در سیستم موجودند که همه آنها را یک آنتی ویروس نمی تواند بشناسد و باید پس از آن با چند تا آنتی ویروس دیگر مثل اویرا و نود 32 امتحان کرد . حتی انتی ویروس ایمن نیز تعدادی ویروسهای ایرانی را شناسائی میکند که دیگر آنتی ویروسها ممکن است آن را نشناسند . در زیر نام چند آنتی اسپای ویر کمکی که خودم آنها را امتحان کرده و موثر می باشند را می نویسم و شما با سرچ در گوگل از سایتهای ایرانی آخرین ورژن انرا می توانید پیدا و نصب و آپدیت نمائید . در ضمن در قسمت برنامه های رایگان سایت آنتی ویروس ایرانی ایمن نیز ابزارهای مفیدی جهت برطرف کردن اثرات مخرب ویروسها بعد از ویروسکشی وجود دارد که به راحتی متوانید دانلود نمائید .
Iobit 360
XoftSpySE
system mechanic
کد:www.imenantivirus.com