ايول .واقعا نميدونم چي بگم. خيلي باحاليد. چي فكر ميكردم چي شد.
ميدونيد من بعد از اينكه اون تاپيك ايميل آقاي عظيمي را زدم يهو به فكرم خورد كه در مورد همين مجري هم سوال كنم. آخه خيلي وقت بود اين سوال تو ذهنم بود.ولي يكم مردد بودم اين تاپيك را برنم يا نه.آخه ميگفتم الان بجه ها ميگن :"چه ربطي داره" يا ... و يه جورايي فكر ميكردم ضايع ميشم. ولي يكم با خودم كلنجار رفتم و تاپيك را زدم. الان واقعا خوشحالم كه اين تاپيك را زدم. فكر نميكردم دوستان به اين خوبي استقبال كنن. ايول.
خوشحالم كه بقيه دوستان هم مثل من فكر مي كردند. و واقعا خوشم اومد از همه دوستان.
به نظر من چيزي كه اين برنامه را واسه من و دوستان جذاب تر و دلنشين تر كرد بيشتر از جذابيت 3dmax و مايا، مجريش بود. چون واقعا نحوه ارائه در جذب مخاطب نقش بسيار مهمي داره. نميدونم آدم يه جورايي جذب ميشد. فكركنم بقيه دوستان هم همين نظر را داشته باشن؟!
نقل قول:
منم عشق تری دی کار شدن...ار همون برنامه تو مخم زد
دمش گرم....
بیاین پیداش کنیم و یه تقدیر حسابی ازش بکنیم
هیچ وقت یادم نمیره..برنامه آخرش...یه نمونه کارش رو گذاشته بود که از بیرون یه ساختمون شروع میشد و میرفت داخلش و همه جاشو نشون میداد
یادش به خیر
آره ساختمونه را يادمه.
منم موافق تقدير هستم حتي با يك ايميل از طرف دوستان به ايشون.
من اون چندتا اسم قبلي را سرچ كردم چيز خاصي پيدا نكردم ولي امشب كه اسم "فريد قاسمي" را سرچ كردم يه چيزايي پيدا كردم. اين لينك يك خبر درباره برنامه تصوير و حركت كه انگار برنامه جديدش ولي نمدونم چرا پخش نشده چون انگار خبر مال سال 86.تو اين خبر گفته شده كه مجري برنامه آقايان "فريد قاسمي" و "بابک نکوئي" هستند. اينم لينك خبر:
اميداورم هرجا كه هستن موفق و پيروز باشن.
موفق باشيد دوستان عزيز.