[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اشغال پاشغالا
آقا راهی چیزی؟به خدا کارم گیره... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اشغال پاشغالا
آقا راهی چیزی؟به خدا کارم گیره... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهش اينجاست:نقل قول:
دوستان خواهشا" اگه چيزي رو بلد نيستين زود نگين بر فرمت كنکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=219532
بچه مردم سنكوپ مي كنه :31:
چون خودم همیشه همین کارو میکنم فکر کردم بهترین کاره :دی
با سلام... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این که برای ویستاس... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی 7 هم عمل میکنه؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا انصافا چرا پاکش نمیکنی
برنامه VirtualBox-3.0.6-52128-Win مشکلت رو حل می کرد.
XP را باید توی یک درایو دیگر نصب کنید
بعد راحت برید دی وی دی سون را بزارید و برید repair & boot گزینه زیر صفحه install now و boot repair را بزنید :دی
راحتترش اینه که از بوت لودر ها استفاده کنید مثل Easy BCDنقل قول:
XP را باید توی یک درایو دیگر نصب کنید
بعد راحت برید دی وی دی سون را بزارید و برید repair & boot گزینه زیر صفحه install now و boot repair را بزنید
اینطوری 7هم تو قسمت انتخاب ویندوز نمایش داده میشه؟نیاز به کار دیگه ای نیست؟نقل قول:
برید دی وی دی سون را بزارید و برید repair & boot گزینه زیر صفحه install now و boot repair را بزنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئنه این روش؟وین7 نابود نشه....:دی
یکم توضیح.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
راحتترش اینه که از بوت لودر ها استفاده کنید مثل Easy BCD
با سلام...
چی شد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]