Saviss جان ممنونم ولی فایل PDF که GRAY هستش که بازم ؟؟
object manager هم Active کردم...تنظیمات Corel رو چطور میشه کرد ؟؟
میشه لطفا فایل CDR را هم آپلود کنی؟
Printable View
Saviss جان ممنونم ولی فایل PDF که GRAY هستش که بازم ؟؟
object manager هم Active کردم...تنظیمات Corel رو چطور میشه کرد ؟؟
میشه لطفا فایل CDR را هم آپلود کنی؟
من فایل روکنترل کردم Grayنبودش ...ولی برای اینکه بتونی چک کنی فرمتCDRروهم برات آپ کردمنقل قول:
بگوکجاش دقیقن اشکال داره تاتصحیحش کنم(بافلش زدن به اون نقطه اشاره کن)کد:http://rapidshare.com/files/282938802/matin_final.rar.html
تنظیمات Corelکه خیلی زیادن:31: ولی ببین توی همون پنجره object managerمثل توی فتوشاپ میتونی تغییرات رو روی هرلایه اعمال کنی
حالااگروقت شد برات بصورت تصویری میذارم:10:
عکس هم گرفتم هنوز gray هستش . چطور میشه Background رو با همون رنگ Logo , Fade کرد بدون اینکه رنگش تغییر کنه.
و یه چیز دیگه ینکه اینجا می گن واسه FADE کردن نباید از Transparency toosl استفاد ه کرد؟؟؟؟
میگن میشه همون عکس که واستون آپ کردم ( اولین فایل )
کد:http://rapidshare.com/files/283012826/Logo_is_Gray_Colour.jpg.html
ببین درست شد؟:
آره خب وقتی Transparency tools روکارمیکنیم درواقع اون لایه رویکم شفافش کردیم دیگه....اونم از بک گراندتاثیرمیگیره(مثلاتوطر شما کمی به grayمیزنه)کد:http://rapidshare.com/files/283021077/matin22.rar.html
salam doostan ....mazerat mikham age english minvisam chon dastresi be font farsi nadaram...
Saviss jan mamnoon az komaket.finally fekr konam payda kardam moshkel az chi hastesh ....shayad ham in komaki koneh be doostn ke hamchin moshkeli o shayad bar bekhoran..
man moshkel ro intori hal kardam keh
Menu bar ------>tools---------> colour managment --------> and select the Commercial Printer and monitor ( Tick the flash on (
vaghti in karo kardam colour bar man rangash aavaz shod va vaghti avaz shod Card hamoontori tooy COREL DRAW neshon dadeh shod ke print shode bood CARD....yani az in be bad age man intori konam dige mishkeli shayad nakhaham dasht...
omidvaram be doostan komak kardeh bashe in Amoozesh...
khily manoonanm az hamay doostani ke mano komak kardan .
آقا مگه شما با همون درست کردن لوگو، مشکلت حل نشد؟
به نظر من از نسخه mx استفاده کن راحت تره
موفق باشید......................../
سلامCarlجاننقل قول:
مشکل از تنظیمات Color Management بودکه حل شد....
جای یک "تاپیک آموزش کورل "خیلی خالیه توی این انجمن..
من خودم هم دلم میخوادکه در ادامه ی تاپیک خوب huti_421عزیز
اگربتونم تجربیات خودم رو درارتباط با "Corel Draw"بزارم اینجا...ولی کو وقت؟...
ضمنا این عارضه ی "مچ درد"هم شده مزیدبرعلت
===
ازدوستان میخوام که یا پیشنهادبدن که آیابا"روش پرسش وپاسخ" وحل مشکلات بصورت "موردی"جلوبریم؟
==
ویا اینکه یک" تاپیک آموزشی مرجع" بزنیم درباره اش؟
و سرفصل هاروهم نوبت به نوبت تعیین کنیم که چی باشند..یاهرروش دیگه ای که مورد قبول باشه
===
البته میتونیم توی همون تاپیک" huti_421"جان هم جلوبریم ولی بالاخره باید سرفصل ها رومشخص کرد وطبق یک نظم خاص ادامه شون داد
آخه من لوگو رو برای آقا متین وکتور کردم و فکر نمی کنم دیگه به مود رنگ گیر بده؛ می خوام بدونم اون لوگو جواب نداد؟نقل قول:
خودلوگو جواب داده بود ولی کارازجای دیگه مشکل داشت....منم یک چندمدتی با ایشون توی یاهم فایل ردوبدل کردیم وسرانجام همون توضیحی که خودشون گفتندصحیح بود(توضیح فنی ش روهم بهم دادن) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من هم فایل PDFبراشون میفرستادم ولی وقتی اونجابازش میکردن کماکان همون مشکل باقی بود
ظاهراپروفایل خروجیشون روی مودصحیح تنظیم نشده بود...