دوست عزیز شما شاید از این خیر دیدی اما دارید با استثنات صحبت می کنید...من که می گم خودم 4 ساله گیگا دارم و شاکیم نسبتاً جایی هم می گم خوبم نمی تونم بگم خیلیم عالیه نه!!!چون 20 نفر دیگه هم دیدن که هیچ کس بهش اعتقاد نداره پس نمی تونم چون خودم دارم بگم خوبه در صورتی که بهتر از اون مسلماً هست داریم یه بنده خدایی رو راهنمایی می کنیم مثلاً!!!!!!در مورد ATI که می گید هم همین طور من خودم Geforce دارم ازشم راضیم تقریباً همه هم واقفاً که تو بازی سازگاری!!!!!!!!!بهتری داره اما این جوری نمی شه گفت کلاً دور ATI رو خط بکش...مثلاً این دو مدلی که ایشون گفتن 8800 که هیچ مدل های بالاتر هم می گیره نه با حرف من طبق چارت و تست!!!در ضمن ممکنه این کارتی که شما می گی خوب باشه کسیم منکرش نیست اما!!!!!!فناوری جدیدتر از اون هم که در نظر بگیریم تو 9800 باز هم از کارتایی که دوستمون گفت یه جورایی ضعیف تره و پرمصرف تر پس یه کارت قدیمی هر چند تواناییش بالا باشه اما مصرف بالا داشته باشه با کارتی مثل 4770 و 4850 و در آخری که همه روش توافق دارند250 قابل قیاس نیست چون مصرف بالاتری داره...بنابراین بذارید همه نظرشون رو بدن به نظرم 100 نظر خیلی بهتر جواب می ده تا یکی دو تا نظر...:20::11:نقل قول: