تو فارسی نوشتن باهاش مشکلی ندارید؟نقل قول:
نوكيا كه مشكلي نداشت
Printable View
تو فارسی نوشتن باهاش مشکلی ندارید؟نقل قول:
نوكيا كه مشكلي نداشت
با سلام به همگی.
من نصب کردن. جدا از تایپ فارسی واقعا مشکلی نداره. فقط یه کوچولو کنده. میدونستین روش پراکسی ست شده؟ هر سایتی رو که بخواهین میشه باز کرد.
اصلا بدرد نمیخوره
ذخیره صفحات تاریخچه تایپ فارسی هیچکدومو نداره
اصلا هیچ امکاناتی نداری
4.2نسخه خیلی بهتره
همه اينا رو كه داره ، فقط دانلود ندارهنقل قول:
چرا تو ورژن های قبلیش حروف فارسی رو تو مال من جدا از هم نشون میدادنقل قول:
نوكيا كه مشكلي نداشت
نه دوست عزیز منظورم نوشتن متن فارسی تو مرورگره...نقل قول:
چرا تو ورژن های قبلیش حروف فارسی رو تو مال من جدا از هم نشون میداد
من این بروسرو روی e71 نصب کردم ولی سایتای فرسیرو نوشته هاشو تیکه تیکه نشون میده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه میشه کمک کنید
باید ورژنهای قبلی مثلا 4.2 رو نصب کنید :31:نقل قول:
هیچ فرقی با نسخه بتای قبلیش نداشت ... نه میشه توش فارسی نوشت و نمیشه صفحات رو سیو کرد ... در ضمن برای بالا و پائین کردن صفحه تو گوشی های صفحه لمسی باید هزار بار قلم رو از بالا به پائین کشید که باعث میشه کل صفحه خط خطی بشه ...
فعلاً نسخه 4.2 بهترینه!
من جدید ترین نسخه اپرا رو ویرایش کردم به صورت landscape در آوردمش جوری که دکمه های خود گوشی (که 100 pixel رو اشغال کردن) حذف شده و نرم افزار به صورت full screen استفاده میشه.......البته با سایز 400 *240 ..........من با ویوتی دارم استفاده میکنم........خیلی هم راضیمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه راهنمایی برای استفاده از زبان فارسی خود گوشی
اگه گوشیتون لمسیه و زبان فارسی داره میتونین به این مسیر برین:
setting------advanced-------full screen edit
اون گزینه فول اسکرین ادیت رو آن کنین بعد با دابل کلیک روی آدرس بار میتونین از ویرایشگر متن خود گوشی استفاده کنین........شاید گوشی های عادی هم بشه.....نمیدونم ولی لمسی میشه
من گوشیم به دلیل آپدیت فریم ور ، زبان فارسیش پریده وگرنه خیلی فاز میداد.........
دانلود نسخه 5.2 بتا ویرایش شده:31:
[html]http://www.4shared.com/file/179384383/36d3334a/opera-mini-5017381-advanced-en.html[/html]